Picture
Heihei

Gratulerer med dagen alle mammaer der ute! Spesielt min mamma, som er verdens beste mamma i hele verden! Savner deg så veldig nå!

Idag har jeg vært i 3-årsdagen til Lane, nevøen til vertsmor. Kaken var helt utrolig bra! Fire etasjer, med fire forskjellige kaker i hver etasje, og alle etasjene var en superhelt. Ellers var bursdagen ute, og jeg trodde jeg bodde i Florida, men det var helt sykt kaldt! 4 grader bare! Pluss at det blåste, og vi var i skyggen.

Picture
Men ellers var det veldig fint ute da, helt blå himmel og palmene blåste og sånn.

Picture
1 grad når jeg våknet!!Det var alt jeg hadde for å si idag. Toodles.

 
Heii

Nå har jeg nettopp vært på kino og sett "the Vow" og vært med Andreas. Filmen var skikkelig skikkelig bra! Jeg hadde skikkelig høye forventninger og ble ikke skuffet i det hele tatt! Den var så utrolig bra!
På vei til filmen så vi en hund som chilla'n hengende ut av vinduet. Det er kanskje ikke så morsomt for dere, men vi var ganske hypre så jeg holdt på å dø av latter! Mens jeg tok bilde av den og lo skikkelig så så hun som kjørte bilen på oss, men hun bare lo skikkelig. 

Etter filmen dro jeg og Andreas hjem til han, fortsatt ganske hypre, så kvelden var ganske morsom. 
 
Picture
Kommer ikke over hvor flink jeg er til å blogge for tiden/de siste dagene! Og Vanja, idag hadde jeg på meg sorte minisokker, siden jeg hadde på meg Toms. ELSKER Toms!! Har de det i Norge (enda)? De er så fine, behagelige og enkle og mange farger, og ikke bare det. Når du kjøper ett par gir de ett par sko til en som trenger det. Karmaen min er god hvertfall, for jeg har nettopp kjøpt meg mitt andre par, bare pågrunn av veldedigheten selvfølgelig, ehe. Jeg har de mørkeblå og nettopp kjøpt de militærgrønne/olive.

I dag har jeg også gått meg en tur igjen! I går gikk jeg 5,2 kilometer og idag gikk jeg 5,3 kilometer. Føltes ikke så langt, men det er jo bare bra! 

Forresten, i går spilte lady hornets, jente basketballaget vårt på skolen, kvartfinale i Regionals, og vi vant!! Og forrige torsdag spilte vi finale i District mot Bartow og vant med ti poeng, og det er nettopp Bartow vi møter i semifinalen i Regionals! Mener kampen er på tirsdag, men det blir kjempespennende! Vinner vi så kommer vi til finalen i Regionals, og vinner vi den skal vi til State! Helt utrolig bra! Så vi ér District Champs, kommer til å bli Regionals Champs (forhåpentligvis) og kanskje også State, det kommer til å b
 
Picture
Wow, enda et innlegg, jeg er så flink! Selv om det heller burde være jevnlig ofte innlegg enn en haug med innlegg på to dager. 

Men den lille turen jeg hadde ista var så deilig!! Jeg gikk ca 4,7 kilometer og det var dødsdeilig! Temperaturen var helt perfekt, nesten ingen mistenkelige personer, bare en bil som kjørte forbi meg for å se meg og så snudde og kjørte tilbake og ventet litt og kom tilbake igjen, men bortsett fra det var turen nesten perfekt! Snakket litt med Iselin også, den lille veien jeg var litt redd, haha. 

Var bare det jeg skulle si, nå er klokke åtte og jeg er kjempesliten og trøtt og samtidig litt energisk. Slenger med et lite bilde så dere der hjemme skal huske hvordan jeg ser ut.
God morgen Norge!

Forresten, imorgen kommer "the Vow" ut, herregud jeg har gledet meg og hatt lyst til å se den filmen siden den kom på reklame!! Det er med Rachel McAdams fra "the notebook" og Channing Tatum fra "dear John", han er så digg!!!!! Jeg syntes ikke det før, når alle sa det, men etter å ha sett "dear John" flere ganger falt jeg litt for han. Begge har spilt i Nicholas Sparks sine filmatiserte bøker da, min yndlingsforfatter, så det skal nok bli bra! Og så sjekket jeg når den skulle komme på kino i Norge og fant ut at de ikke har tenkt til å sende den på kino i Norge! Skikkelig rart for jeg tror det er maaange som har lyst til å se den, jeg skal se den denne helgen, gleder meg super mye! Her er traileren: http://www.youtube.com/watch?v=8swF2-R6X9A 

 
Heyyy, to innlegg på to dager, starter ganske bra!

Nå har jeg ny luftfrisker i rommet mitt, så det lukter supergodt, jeg er ferdig med prøvene mine for denne uken, og jeg har skikkelig motivasjon til å endelig "tørre" å gå ut, er litt redd for alle skumle folkene her. Så med en gang Aaron kommer hjem fra skolen nå, så skal jeg ut å gå meg en laang tur! Gleder meg skikkelig!

Vi har om Macbeth på skolen nå, og de snakker faktisk en del om Norge der! Det var skikkelig kult, vi fikk en scene hver i første act, og idag skulle vi ha playet/vise det frem. 

Det var nesten en fight på skolen idag og. Jeg og Loraine sto utenfor biblioteket i break, når plutselig en gutt som å slo ned en annen gutt som var på vei inn til biblioteket! Vi kjenner han som ble slått ned da, det var sykt, for gulvet er laget av betong, og jeg bare hørte hodet hans smashe i bakken! Uff. Og i lunch så sto vi et helt annet sted, på andre siden av en sånn parkish greie vi har på campus, og da var han som slo der også! Og han holdt på å starte en fight igjen, han var ganske amper kan du si.. Så det var sånn 10 lærere og dean'er og politi som sto og passet på (ja skolen vår har minst to politi som passer på hver dag fordi det er så mye som skjer på skolen)

Så det var dagen min. Nå gleder jeg meg til å komme meg ut, ikke så varmt i dag, bare 22-24 grader. Og jeg liker kommentarer dere! Får litt mer motivasjon til å blogge da. Kunne ikke tenke over noen bilder som er relevant til noe av dette, så jeg bare dropper det og gir dere et bilde senere. 
Toodles.
 
Nå er jeg sur fordi jeg skrev et langt innlegg og så plutselig gikk pcen inn på en annen side så alt ble borte... Skikkelig sur.... Skal prøve å skrive så mye av det jeg husker som mulig da.

Først vil jeg gratulerer pappaen min som ble 50 år forrige torsdag!! Jeg tenkte på deg hele dagen, selv om jeg ikke fikk snakket med deg, dessverre. Men håper du hadde en flott dag!

Idag er det varmt..sånn 27 grader.. Når jeg kom hjem fra skolen hadde jeg skikkelig lyst til å gå ut og brune meg litt, men jeg hadde U.S. History test jeg måtte lese til.. Flink som jeg er da.
Tenkte jeg skulle slenge med et bilde siden jeg er så dårlig på det. Alle innleggene mine er skikkelig kjedelige..enten masse bilder eller ingen. Så jeg skal prøve å skjerpe meg litt med det da.

På søndag var selveste superbowl! Vi var hos en annen familie sammen med tre andre familier, så det var ganske stemning. Jeg holdt med Giants og de VANT! De fikk den beste, kuleste touckdownen litt før slutt og jeg ble skikkelig gira! Egentlig hadde jeg håpet på at Baltimore Ravens og N.Y. Giants kom til superbowl sammen, og da hadde jeg holdt med Ravens, men når Patriots slo de ut i kampen før superbowl (semifinalen?), fordi han ene på Ravens bommet på en field goal, som var helt elendig(!!) så holdt jeg soleklart med Giants. Jeg skjønner nesten alt, hvis ikke det er alt, i fotball, og er skikkelig gira og sånn. Haha.

Har dere forresten sett den nye iphone reklamen?? Det er helt sykt, vet ikke om jeg tror på det en gang! Men dere kan jo dømme selv:

Forresten, til overskriften, har snakket litt med Karine i det siste, som er i Ohio for de som ikke visste det, og hun sa at de derre oppi nord mobber dialekten vår neddi sør litt. Vi snakker da så fint vi, not. Det er skikkelig redneck county jeg bor i, haha. Litt kult da, jeg kommer til å komme hjem med skikkelig dialekt/redneck akksent. 
Nå har jeg ikke mer å si. Hade for nå. Snakkes senere denne uken siden jeg har blitt så flink til å blogge!
 
Hei..Ja jeg har vært dårlig på å blogge..

Det siste har jeg bare vært på skolen og hjemme egentlig.. Fikk report card'et mitt i går (karakterkort?), jeg har en GPA på 3.93. Hvis du har all A's er GPA'en din 4.0, så jeg var greit fornøyd med det da.

Og denne uken har jeg bestilt flybillettene mine til NEW YORK! Og hjem igjen fra Washington DC, that's right, Forte (underorganisasjonen min)'s spring trip is almost here! Jeg drar 26. mars til New York, og så skal vi til Baltimore, Philadelphia og Washington D.C, gleder meg så forferdelig mye! Karine skal også så gleder meg skikkelig til å se henne igjen!!!

Og så har jeg fått en skikkelig betennelse i øretrommen/høretrommen/hørehinnen???? (eardrum hvertfall), og hele kanalen.. Gjorde sykt vondt, men nå har jeg gått på to forskjellige antibiotikaer i en uke, så nå gjør det ikke vondt lenger. Jeg skulle egentlig ta noen sprøyter, men på grunn av det så ville ikke legen gi meg det fordi betennelsen/infeksjonen (hva er egentlig forskjellen?) var så ille...

JEG GLEDER MEG SÅ SINNSYKT TIL MAMMA, VANJA OG ISELIN KOMMER OM 118 DAGER!!!!!!!!!
I det siste har jeg gledet meg så utrolig til å komme hjem, jeg vil ikke dra herfra, og jeg har ikke hjemlengsel, jeg bare gleder meg skikkelig! Gleder meg til norsk skole faktisk, tro det eller ei, gleder meg til å bruke bukse og strikkgensere igjen, gleder meg til å bruke skjerf og jakke, gleder meg til å kunne jogge eller gå meg en lang tur uten at folk stopper og spør om jeg er okei. Gleder meg til norsk natur, herremin som jeg savner norsk natur! Har skikkelig lyst til å dra på fjellet og gå en skikkelig lang tur i fjellterreng! Gleder meg til å stå på ski! Kjenne den kalde luften gjøre kinnene mine røde. Men for nå er jeg her i Florida, og jeg skal nyte resten av tiden. Gleder meg til å dra på stranda!

Idag skal jeg til Orlando en liten tur, og så skal jeg på et play/musical på Polk State College. Det heter Picnik, gleder meg skikkelig, for det forrige playet de hadde var visst ganske bra!