Heey, jeg er veeldig dårlig på å oppdatere i det siste. Kommer bare sånne små innlegg her og der. VEL...

Jeg tror det er så lenge siden jeg har hatt et ordentlig innlegg at jeg har nok ikke nevnt at jeg er FERDIG MED AMERICAN HIGH SCHOOL. Done. Finito. Det var egentlig superdeilig. Siste uken hadde jeg mange finals og blæ, men gjett hvordan det gikk?!
Wii. 
Den siste uken var jeg også så heldig at jeg fikk disektere(??) et sauehjerte og en sauehjerne, det var....deilig..
Hjernen, som jeg var så heldig og fikk dele i to..
Og hjertet, som jeg også fikk dele i to. Var til og med så heldig at jeg fikk putte fingeren min i hjertekamrene(?), de "tunnelene" som går inni hjertet.
Forrige forrige lørdag var jeg på SeaWorld. Søndag jobbet jeg frivillig i IRONMAN! Yay. Fikk til og med jobbe på mållinjen, så ga vann til alle deltagerne som ble ferdig og tok av chippen deres og sånn. Fikk ta på selveste Lance Armstrong! Var noen norske der som jeg fikk snakket med og! Eller ikke snakket med da, de var nok for slitne for en samtale...men jeg sa "BRA JOBBA!" og han ene bare "hæææ?" tror han fikk litt sjokk av at jeg var norsk, selv om jeg er den eneste med naturlig blondt hår og blå øyne i hele polk county. 
Lance Armstrong vant. Ganske sterkt gjort av en som har hatt kreft mener nå jeg.
Forrige torsdag sluttet jeg på skolen, fredag var jeg på senior bbq på Lake Eva ved bassenget. Så folk badet og vi spiste masse gratis mat og snacks og koset oss. 


Meg og Estefany
Søndag var jeg hos Kyle og vi hadde bonfire. Det begynte å regne, så det ble egentlig bare til at vi grillet og spiste og snakket og koset oss under taket utenfor garasjen. Det var meg, Kyle, Andreas, Krislynn, Amber, Peisher og Madison. Så det var kos. Det var noen MEGA gresshopper der! De var kjempesvære! Og Amber tok en på et spyd og grilte den og skulle spise den, hun gjorde det ikke da, haha. Stakkar gresshoppe, den så ut som en demongresshoppe når den var inni flammene, følte at den bare skulle hoppe på meg og angripe meg eller noe..
Madison hadde bakt masse cookies og noen av de så ut som hamburgere, de var så søte!
Onsdag dro jeg, Andy, Kyle, Krislynn og Amber på Chili's og spiste, det var koselig. 

Torsdag, igår, dro jeg på stranda. Det har vært så mye opp og ned i været for tiden, det var storm forrige uke, så var det strålende sol to dager, akkurat nå pøseregner det, så vi var ganske heldig og fikk sol med litt skyer og sånn skylag, som egentlig var litt deilig, men så ble det helt grått klokken 4-5 da.. Vi dro til Siesta Beach, som ble kåret til USA's fineste strand! Den var veldig fin, vi var der i en hverdag når folk er på skole og jobb, så det var ikke så mange der, så veldig deilig! Sanden er helt hvit og skikkelig deilig, for den reflekterer sollyset så sanden ikke blir så varm. 
I dag har jeg graduation practice klokka kvart over to, etter det, SKAL JEG TIL HOTELLET OG MØTE MAMMA OG ISELIN OG VANJA!!!!!!!! Akkurat nå sitter de på flyet fra New York til Orlando.Gleder meg så utrolig mye!! Stakkar mammaen min ble syk når hun kom til New York, jeg vet at hvertfall de to første dagene lå hun bare på hotellet og var syk, stakkar... og nå kommer de til Orlando til dette fine været! Øsepøseregn!

Nå skal jeg slappe av og se på en film og høre på regnet før jeg drar på graduation practice og så møte familien! Wii. Toodles. (drar forresten fra USA om 10 dager!.. Litt blandede følelser..har ikke helt gått opp for meg enda..)