Picture
Kommer ikke over hvor flink jeg er til å blogge for tiden/de siste dagene! Og Vanja, idag hadde jeg på meg sorte minisokker, siden jeg hadde på meg Toms. ELSKER Toms!! Har de det i Norge (enda)? De er så fine, behagelige og enkle og mange farger, og ikke bare det. Når du kjøper ett par gir de ett par sko til en som trenger det. Karmaen min er god hvertfall, for jeg har nettopp kjøpt meg mitt andre par, bare pågrunn av veldedigheten selvfølgelig, ehe. Jeg har de mørkeblå og nettopp kjøpt de militærgrønne/olive.

I dag har jeg også gått meg en tur igjen! I går gikk jeg 5,2 kilometer og idag gikk jeg 5,3 kilometer. Føltes ikke så langt, men det er jo bare bra! 

Forresten, i går spilte lady hornets, jente basketballaget vårt på skolen, kvartfinale i Regionals, og vi vant!! Og forrige torsdag spilte vi finale i District mot Bartow og vant med ti poeng, og det er nettopp Bartow vi møter i semifinalen i Regionals! Mener kampen er på tirsdag, men det blir kjempespennende! Vinner vi så kommer vi til finalen i Regionals, og vinner vi den skal vi til State! Helt utrolig bra! Så vi ér District Champs, kommer til å bli Regionals Champs (forhåpentligvis) og kanskje også State, det kommer til å b
 


Comments
Leave a Reply