Picture
Idag sto jeg opp en time før jeg trodde jeg måtte stå opp. Jeg trodde jeg måtte stå opp 8:30 for kirken, men egentlig var det visst 9-9:30 jeg trengte å stå opp, jaja, da fikk jeg litt bedre tid.
Når vi hadde stått opp og spist frokost dusjet vi og kledde på oss for å dra i kirken. Idag var det et juleplay, det var jo ganske koselig! Det var en musical da, så de sang hele tiden, og noen av de er så utrolig flinke! 

Vertsfar som tok et raskt bilde med mobilen, så det er skikkelig dårlig, men tenkte det spritet opp innlegget litt med et bildet uansett. 

Etter det kom vi hjem og jeg så selvfølgelig vm-finalen på nettTV! Fant en fin side med både romansk og dansk nettTV som viste kampen, så jeg endte opp med den danske kanalen, skrudde av lyden, og skrudde på nettradio på p1. Koste meg virkelig da assa! GRATULERER NORGE! Vi er suverene mestere som vanlig! Savner skikkelig å spille håndball.....

Etter kampen, og jeg var jublende glad selvfølgelig, dro jeg og vertsmor og vertsbror til Winter Haven en liten tur på belks, for vertsmor måtte bytte noe, og de har så mye søtt der så jeg gikk og tuslet rundt og så meg rundt. På vei hjem stoppet vi på dairy queen og kjøpte nam nam is. Jeg velger alltid oreo, reese's eller cookie dough, og idag tok jeg cookie dough. NAM.

Nå må jeg stikke for jeg skal på party hos noen venner, ja jeg har faktisk venner. Vet ikke helt hvordan "party" er her da, så I guess jeg vil finne det ut etterpå.

Hade så lenge nordmenn. Forresten, jeg LIKER KOMMENTARER. Hade. 
Vanja
19/12/2011 07:25:46 pm

Hei Lisa!
Leser du norske nyheter? Norge er tomt for smør :-P

ReplyLeave a Reply.