GRATULERE ME' DAN TANTE (Laila denne gangen)!! OG GOD JUL! (du har fortsatt bursdag her)

Klokken 12, natten mellom julaften (24.) og christmas day (25.) skypet jeg med Andreas mens vi åpnet gavene fra hverandre, det var ganske søtt. De feirer 24. så det var akkurat mellom norsk og amerikansk jul. 

Etter det sovnet jeg, og klokken 05:30 idag tidlig, våknet jeg av at Adam hadde ansiktet sitt helt oppi mitt og ropte "IT'S CHRISTMAS!!!!!!". Jeg skvatt til så jeg ropte fordi han skremte meg. Siden jeg allerede hadde på meg pysjen, kunne jeg bare tusle rett på stua/badet, så halvsove 10 min på sofaen før vertsforeldrene mine sto opp. Vi startet å åpne pakker rundt 5:50. Når vi nesten var ferdig, klokken 7, ringte alarmen på mobilen til vertsfar. Han hadde på alarm for å vekke oss for å starte å åpne pakker, ehe, fail.

Så spilte vi litt fifa, for det kjøpte jeg i julegave til brori. Jeg vant alle kampene, selv når jeg var Rosenborg og Aaron Barcelona! Etter det kom hele familien til vertsmor over til oss og spiste en stor middag. Jeg var så mett! Når de hadde dratt, spilte jeg og Adam litt fifa igjen, og jeg vant som vanlig, og så bare slappet vi av hjemme resten av kvelden.

Nå er jeg skikkelig trøtt! Sto opp, som sagt, halv seks og har vært våken hele dagen og nå er klokken snart tolv. Og jeg er kjempetrøtt!
Tusen takk for alle 
tanta Laila
26/12/2011 09:02:59 pm

God Jul Lisamor og tuusen takk for hilsen på bursdagen!!!

Kos dæ videre i jula:-)

Klæm fra tante Laila

ReplyLeave a Reply.