Heihei, i det siste har jeg faktisk ikke hatt energi eller giddevilje eller noe til å blogge. Men idag har jeg en så fantastisk morgen, så her kommer alt jeg har gjort i det siste, beklager at det har tatt så lang tid.

I det siste har det skjedd veldig mye, faktisk. Jeg har:
- Hatt den mest dramatiske lockdown'en så langt
- Senior Night på fotballen
- Vært "gravid"
- Skillet konsert/Winter Jam
- Midterms
- Fått senior pictures'ene mine
- East vs. West game
og nedtellingen til hjemreise har slått inn...

Jeg kan starte med lockdown. Orker ikke skrive alt, for det kommer til å bli et laaangt innlegg, så jeg sier bare briefly hva som skjedde. Rett etter at 7th period hadde startet, sånn 5-10 min, sa de på høytaleren at vi hadde lockdown. "Greit" nok, har hatt det først, men så varte den 30 min, og så 45 min, og jeg begynte å lure på om de hadde glemt å si at lockdown var over, så vi satt i mørket i klasserommet og var helt stille. Så plinget det endelig i høytaleren og da trodde vi det var over så vi begynte å snakke, men så sa hun på høytaleren at det fortsatt var lockdown, og hun satt pris på at vi var så  flinke, og så sa hun.."stay away from the windows", da må jeg si jeg freaket ut litt. 
Hele 7th period = en og en halv time, hadde vi lockdown. Og vi hadde early release, så vi sluttet egentlig 12:05, men når klokken var 11:55 sa det på høytaleren at de ikke kunne release us da, men de regnet med at vi kunne bli released halv 1. Så ble klokka halv 1, og fortsatt satt vi i klasserommet. Så sa hun på høytaleren at de hadde fått alle bussene hit, og de ville release en bygning om gangen, når du ble released, så måtte du gå fort rett til bussen og dra hjem. Jeg var bygning nummer 3 som ble released (vi har 10 eller 11 bygninger på campus), når jeg kom ut i friluft sto alle lærerene og sperret veien inn mot midten av campus. Det var litt freaky, så alle gikk kjempefort mot bussene.
Det var politi med skuddsikkert vest og shotguns der (sånne lange gevær som skyter mange omgangen), og det ble avført skudd. Jeg vet ikke om det var fra han, åh forresten, lockdownen var pågrunn av en mann med gevær gikk rundt på campus, eller om det var politiet som avfyrte skudd. Men jeg tror ikke noen ble skutt, tror kanskje det var for å skremme eller noe. Meeen, det var dramatisk. Og i tillegg slo lynet ned på jordet ved skolen.. og det pøseregnet. Bra dag. Jeg var redd da, prøvde å ringe mamma og sånn..

Den dagen ble alle skoleaktiviteter og sporter avlyst bortsett fra fotballkampen vår og guttenes. Vi hadde senior night, og noen hadde sperret kortet til vertsmor så hun fikk ikke tatt ut penger, så egentlig kunne hun ikke komme. Og på senior night skriver du en tale som blir lest opp foran alle på høytaleren og så går du over fotballbanen med foreldrene dine og sånn. Så jeg måtte egentlig gå helt alene mens de andre seniorene hadde med seg en forelder, det var jo great finish på den dagen, men akkurat når jeg skulle gå så kom vertsmor, har aldri vært så lettet, så hun gikk med meg, oog vi vant kampen, 4-1. Så det var jo en god slutt på en dramatisk dag da. 

Og jeg har vært "gravid". I parenting klassen min så hadde vi empathy belly som vi måtte bruke, det skal virke som en ekte graviditet (? pregnancy hvertfall) og det er med vekter så det er like tungt og en slags pute med vann som presser på blæra og sånn. Jeg følte meg som en turtle, fordi jeg måtte legge meg på bordet på ryggen og reise meg opp igjen, og sånn skilpadder ser ut når de er på ryggen og ikke kommer seg rundt, sånn følte jeg at jeg så ut..
Picture
Sånn følte jeg at jeg så ut når jeg prøvde å komme meg opp...
Picture
Jeg ser mye større ut enn jeg egentlig var på bildet da, for jeg lente meg frem, men så hang "vesten" fortsatt ned bak..
Og så har jeg vært på Winter Jam/Skillet konsert! Konserten var i Tampa og jeg dro med youth gruppen fra kirken, det var syykt mange der! Sånn 70 000. Men det var mangee oppvarmingsband da, sånn 6-7, to av de likte jeg skikkelig godt. Men det var koselig. På vei hjem, rundt klokken ett, kjørte vi rundt og lette etter et sted å spise, så fant vi Wendy's, og jeg holdt på å fryse i hjel så det hørtes skikkelig godt ut. Men så kom vi inn og mannen som jobbet der sa "Sorry, we closed 10 minutes ago, you'll have to go through drive-thru", og vi tenkte bare "eeeeeh, no we're good" for vi var sånn 30 stykker, haha. Så gikk vi til subway for det var rett ved siden av, men der hadde de ikke nok brød til alle oss, dessuten hadde det tatt to timer å lage alle subbene.... Så det endte opp med at vi dro på McDonald's. Jeg brydde meg egentlig ikke, jeg var bare sulten og kald. Men koste meg veldig da!
Picture
Pro fotograf!
Så har jeg hatt midterms, forrige uke. Jeg trodde det gikk kjempedårlig i Biology og dødsdårlig i U.S. History, og greit i Engelsk 4, så jeg var overrasket når jeg fikk A i både engelsk og U.S. History! Og A i de andre jeg tok, men C i biology da............. men jeg har heldigvis fortsatt A i den klassen.

Og så har jeg fått senior picturesene mine i posten! Endeliiiiig!! Jeg har sett at andre high schools har senior pictures med forskjellig bakgrunner og klær og sånn, men vi hadde bare vanlig portretter i forskjellige vinkler og sånn...litt kjedelig.. men men, her er noen av bildene mine
Picture
Følte meg som en engel på en sky her...
Og idag tok vi forresten cap and gown bildet. Det ble så ille at jeg ville gråte, så vi snakker ikke mer om det. Fant ut at vi skal ha HVIT cap and gown!! Og guttene skal ha Kelly Green, jeg likte egentlig ikke noen av de, men hvis jeg skulle hatt en av de ville jeg hatt green.. Ahhh.. Ville egentlig ha marineblå eller sort jeg, men men, det kan jeg ikke gjøre noe med, så ikke noe vits å bruke energi på det. Positiv som jeg er! :)
Og Windows har forresten kræsjet på pcen min, så den er helt svart når jeg starter den...og får ikke ha bakgrunnsbilde.. Teit.. Men jeg får bruke den for det da, så jeg vet ikke hva det er bortsett fra bakgrunnsbildet, som ikke funker..


Håper dere koser dere i Norge!! I forigårs begynte jeg å gå med shorts og T-skjorte igjen..ganske rart, men nå har beach season startet, så gleder meg til å dra på stranda! I dag var det perfekt dra-på-stranda-vær!

Og ellers har jeg gledet meg fryktelig mye til å komme tilbake til Norge igjen! Jeg har ikke hjemlengsel, bare gleder meg veldig!! Skulle ønske tiden kunne gå kjempefort nå og så stoppe i slutten av mai eller noe, og vente litt, før jeg drar hjem. Savner Norge, og friheten jeg føler jeg har der som jeg ikke har her.. Men her kom det lange innlegget, og jeg skal prøve å blogge litt oftere ooog med bilder!
Duses, haha, HC greie...
Mamma
24/1/2012 06:33:03 pm

Så koselig at du skriver litt igjen. Kjempefine bilder Lisa :-) Klæm fra mamma

Reply
Iselin
1/2/2012 06:24:14 pm

hahahahaha..

ReplyLeave a Reply.