Nå er jeg sur fordi jeg skrev et langt innlegg og så plutselig gikk pcen inn på en annen side så alt ble borte... Skikkelig sur.... Skal prøve å skrive så mye av det jeg husker som mulig da.

Først vil jeg gratulerer pappaen min som ble 50 år forrige torsdag!! Jeg tenkte på deg hele dagen, selv om jeg ikke fikk snakket med deg, dessverre. Men håper du hadde en flott dag!

Idag er det varmt..sånn 27 grader.. Når jeg kom hjem fra skolen hadde jeg skikkelig lyst til å gå ut og brune meg litt, men jeg hadde U.S. History test jeg måtte lese til.. Flink som jeg er da.
Tenkte jeg skulle slenge med et bilde siden jeg er så dårlig på det. Alle innleggene mine er skikkelig kjedelige..enten masse bilder eller ingen. Så jeg skal prøve å skjerpe meg litt med det da.

På søndag var selveste superbowl! Vi var hos en annen familie sammen med tre andre familier, så det var ganske stemning. Jeg holdt med Giants og de VANT! De fikk den beste, kuleste touckdownen litt før slutt og jeg ble skikkelig gira! Egentlig hadde jeg håpet på at Baltimore Ravens og N.Y. Giants kom til superbowl sammen, og da hadde jeg holdt med Ravens, men når Patriots slo de ut i kampen før superbowl (semifinalen?), fordi han ene på Ravens bommet på en field goal, som var helt elendig(!!) så holdt jeg soleklart med Giants. Jeg skjønner nesten alt, hvis ikke det er alt, i fotball, og er skikkelig gira og sånn. Haha.

Har dere forresten sett den nye iphone reklamen?? Det er helt sykt, vet ikke om jeg tror på det en gang! Men dere kan jo dømme selv:

Forresten, til overskriften, har snakket litt med Karine i det siste, som er i Ohio for de som ikke visste det, og hun sa at de derre oppi nord mobber dialekten vår neddi sør litt. Vi snakker da så fint vi, not. Det er skikkelig redneck county jeg bor i, haha. Litt kult da, jeg kommer til å komme hjem med skikkelig dialekt/redneck akksent. 
Nå har jeg ikke mer å si. Hade for nå. Snakkes senere denne uken siden jeg har blitt så flink til å blogge!
 


Comments
Leave a Reply