Hei..Ja jeg har vært dårlig på å blogge..

Det siste har jeg bare vært på skolen og hjemme egentlig.. Fikk report card'et mitt i går (karakterkort?), jeg har en GPA på 3.93. Hvis du har all A's er GPA'en din 4.0, så jeg var greit fornøyd med det da.

Og denne uken har jeg bestilt flybillettene mine til NEW YORK! Og hjem igjen fra Washington DC, that's right, Forte (underorganisasjonen min)'s spring trip is almost here! Jeg drar 26. mars til New York, og så skal vi til Baltimore, Philadelphia og Washington D.C, gleder meg så forferdelig mye! Karine skal også så gleder meg skikkelig til å se henne igjen!!!

Og så har jeg fått en skikkelig betennelse i øretrommen/høretrommen/hørehinnen???? (eardrum hvertfall), og hele kanalen.. Gjorde sykt vondt, men nå har jeg gått på to forskjellige antibiotikaer i en uke, så nå gjør det ikke vondt lenger. Jeg skulle egentlig ta noen sprøyter, men på grunn av det så ville ikke legen gi meg det fordi betennelsen/infeksjonen (hva er egentlig forskjellen?) var så ille...

JEG GLEDER MEG SÅ SINNSYKT TIL MAMMA, VANJA OG ISELIN KOMMER OM 118 DAGER!!!!!!!!!
I det siste har jeg gledet meg så utrolig til å komme hjem, jeg vil ikke dra herfra, og jeg har ikke hjemlengsel, jeg bare gleder meg skikkelig! Gleder meg til norsk skole faktisk, tro det eller ei, gleder meg til å bruke bukse og strikkgensere igjen, gleder meg til å bruke skjerf og jakke, gleder meg til å kunne jogge eller gå meg en lang tur uten at folk stopper og spør om jeg er okei. Gleder meg til norsk natur, herremin som jeg savner norsk natur! Har skikkelig lyst til å dra på fjellet og gå en skikkelig lang tur i fjellterreng! Gleder meg til å stå på ski! Kjenne den kalde luften gjøre kinnene mine røde. Men for nå er jeg her i Florida, og jeg skal nyte resten av tiden. Gleder meg til å dra på stranda!

Idag skal jeg til Orlando en liten tur, og så skal jeg på et play/musical på Polk State College. Det heter Picnik, gleder meg skikkelig, for det forrige playet de hadde var visst ganske bra!
 


Comments

pappa
07/02/2012 14:00

Nå er jeg 50 år. Jeg sitter jo i gips knekte akle måtte opereres og skrus sammen 7 skruer og skinne. Skjedde 29 des. Om en uke skal gipsen av, deilig.

ReplyLeave a Reply