Såå..bildene fra turen kommer neste uke, har hatt så dårlig tid denne uka..

Fortalte jeg om hjemturen min forresten? Vel, det startet med at jeg booket flybillett for feil flyplass, så hun ene lederen måtte kjøre meg dit, var bare 30 min da, så var ikke noe ille. Siden jeg var den siste og den eneste på den flyplassen, måtte jeg sitte og vente alene i lobbyen på hotellet i to timer, det var jo gøy. Turen til flyplassen var egentlig ganske koselig, vi snakket hele veien og det var ikke noe awkward stillhet eller noe sånn. Når jeg kom på flyplassen gikk jeg rett til sikkerhetskontrollen og sjekket inn og til gaten med en gang, flyplassen var overraskende liten til å ligge i Wanshington D.C!

Jeg var på flyplassen ca to, og flyet mitt skulle dra fem på fem, så jeg hadde nesten tre timer og kose meg alene på. Ikke fikk jeg inn nett på ipaden heller, så det var jo supergøy. Så gikk jeg og så på den tavlen/skjermen om det var noen endringer, og da var flyet mitt forsinket til 7:49pm, great, jeg måtte rekke et videre fly fra Fort Lauderdale 8:15, og turen fra D.C tar ca 2 timer, så jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre.. Så jeg ventet litt og håpet på det skulle bli bedre, men nei da, litt senere ble flyet mitt igjen utsatt til 9 noe. 

Så da ringte jeg vertsmor og fortalte at jeg ikke kom til å rekke det neste flyet mitt og visste ikke hva jeg skulle gjøre, hun ba meg om å snakke med de som står utenfor gaten, men de var enda ikke der. Etter hvert kom de, og da snakket jeg med de, og de sa de skulle ordne med et hotell for meg i Fort Lauderdale og sette meg på første fly om morgenen. Jeg fikk litt hetta, dra og ordne meg inn på et hotell helt alene på et sted jeg aldri har vært før... Så jeg ringte vertsmor igjen, og da var jeg ganske i panikk og frustrert. (nevnte jeg at jeg la meg ikke før halv seks den morgenen, fordi det var siste kvelden og vi hadde det gøy og var oppe til første bussen skulle dra... ooog sto opp 9) Så jeg gråt litt på flyplassen mens jeg snakket med vertsmor, hun prøvde desperat og roe meg ned litt og si at alt kom til å gå bra. Vertsfaren min som flyr flere ganger i måneden med jobben snakket med meg og ba meg gi flyinformasjonen så han kunne følge med hva som skjedde og sånn. 

Så ringte vertsmor meg opp igjen litt senere og sa jeg IKKE skulle gå på det flyet, for hun hadde snakket med local rep.en min og hun sa jeg ikke fikk lov til å bo på hotell der alene. Så local rep ringte hovedkontoret i organisasjonen min her, Forte, så hun dama som kjørte meg til flyplassen, som jobber i Forte ringte meg og sa det var ikke noe hun kunne gjøre (hun sa det på en fin måte assa), så da ringte vertsmor igjen og vi snakket og det var masse frem og tilbake, orker ikke fortelle alt som skjedde, og samtidig ringte mamma og Andreas også og jeg var så stressa. Skulle trodd det var jordens undergang og at jeg var den eneste som skulle overleve.. 

Etter hvert fikk jeg en hyggelig overraskelse om at flyet var utsatt igjen til 10:22 (det var ironi), og senere 11 noe, og så sa de 1am. Da var jeg så sykt sliten, hadde sovet tre timer siden klokken halv åtte om morgenen dagen før! Endelig kom flyet, det viste seg at når flyet dro fra D.C til Ft. L turen før hadde det måttet stoppe pågrunn av været, og når det kom til Ft. L hadde det fått tekniske problemer og ikke klart å lette... 

Omsider kom jeg meg på flyet og sov av og på kjempedårlig hele flyturen. Klokken litt over 1 på natten landet jeg i Ft. L. Før vi dro fra D.C ga flyfolkene meg et boarding pass for flyet jeg skulle ta til Orlando klokken 7:15(!!!) samme dagen som jeg landet (siden jeg landet klokken 1) og informasjon til hotellet. De sa jeg skulle ringe det nummeret og spørre om en shuttle når jeg landet. Så når jeg landet ringte jeg hotellet, og gjett hva, de sender ikke shuttles etter klokker 12........ Så jeg gikk til kundeservice til Spirit Airlines, og de var bare sånn "I don't deal with that" så gikk hun..slemme dama. Så jeg måtte skaffe meg en taxi selv, ekte New York style ;) og ba han ta meg til hotellet. Jeg sa bare hva hotellet het, ikke adresse eller noe, og siden jeg var like ved Miami i USA, så var jeg livredd han skulle kidnappe meg..haha, nevnte jeg at jeg var trøtt?.. 

Så ENDELIG kom jeg levende til hotellet. Sjekket inn og sørget for å skaffe meg en shuttle til hotellet neste morgen og kom opp til rommet klokken 2, skulle opp klokken 5.. Når jeg åpnet hotellrommet, ventet det meg en egen stue med flatskjerm, eget kontor, soverom med flatskjerm og en dusj som er like stor som senga mi. Endelig noe positivt! Jeg tok meg en deilig dusj, la meg i senga, som var meeegasvær, jeg la og strekte ut armene og fortsatt rakk jeg ikke endene! Hadde en fancy radio som jeg plugget mobilen min i og hørte på Åge Alexandersen - Trondheimsnatt, som er sangen til meg og mamma og tenkte på mammaen min til jeg sovnet. 

SÅ, sto jeg opp 5, av vekkerklokken på hotellet, de ringer deg med sånn maskin, eller de gjorde hvertfall det på det hotellene vi var på på turen, så jeg trodde de gjorde det her og, men jeg fant ut at siden dette var et litt finere hotell, så ringte de personlig, eller så var det bare meg siden jeg ble ganske kompis med han som jobbet i lobbyen ;) hvertfall, så tok jeg bare opp røret og slang på igjen, hahah. Så 5 min senere ringte det igjen og så sa han "you just hung up on me" og jeg var sånn "oops, sorry" haha kos. 

Så alt gikk fint til jeg kom til flyplassen, HVOR ER BOARDING PASSET JEG FIKK IGÅR!?!? jeg gikk til en maskin og jeg var ikke "registrert"?? på det flyet, så jeg kunne ikke skrive ut nytt...og jeg klarte ikke finne det! Så jeg brukte 30 min på å ta ut alt av baggen min og posen min, og jeg ba til Gud, "kjære Gud, vær så snill og la meg finne det innen 2 min", 30 sek etter fant jeg det, "TAKK GUD!". Så jeg boardet, sovnet på flyet med en gang, våknet idet det så ut som vi skulle lande, men så ga piloten på, så jeg tenkte "hæ? reiste vi nettopp???" men så sa de på speakeren at det var noe der nede så vi ikke kunne lande enda, så vi var i Orlando fant jeg ut. Så fløy vi litt rundt på sightseeing over Orlando, før vi landet. Gjett hva jeg gjorde da? Andreas og vennene hans hentet meg og vi dro til Disney World - Magic Kingdom, haha busy girl. Men jeg overlevde den lange turen og kom hjem ganske sliten. Det var det. Jeg tar alt hva jeg har gjort helgene og ukene etter i et annet innlegg for dette ble så langt. Hehe. Gratulerer hvis du leste alt.Leave a Reply.