Heyyy, to innlegg på to dager, starter ganske bra!

Nå har jeg ny luftfrisker i rommet mitt, så det lukter supergodt, jeg er ferdig med prøvene mine for denne uken, og jeg har skikkelig motivasjon til å endelig "tørre" å gå ut, er litt redd for alle skumle folkene her. Så med en gang Aaron kommer hjem fra skolen nå, så skal jeg ut å gå meg en laang tur! Gleder meg skikkelig!

Vi har om Macbeth på skolen nå, og de snakker faktisk en del om Norge der! Det var skikkelig kult, vi fikk en scene hver i første act, og idag skulle vi ha playet/vise det frem. 

Det var nesten en fight på skolen idag og. Jeg og Loraine sto utenfor biblioteket i break, når plutselig en gutt som å slo ned en annen gutt som var på vei inn til biblioteket! Vi kjenner han som ble slått ned da, det var sykt, for gulvet er laget av betong, og jeg bare hørte hodet hans smashe i bakken! Uff. Og i lunch så sto vi et helt annet sted, på andre siden av en sånn parkish greie vi har på campus, og da var han som slo der også! Og han holdt på å starte en fight igjen, han var ganske amper kan du si.. Så det var sånn 10 lærere og dean'er og politi som sto og passet på (ja skolen vår har minst to politi som passer på hver dag fordi det er så mye som skjer på skolen)

Så det var dagen min. Nå gleder jeg meg til å komme meg ut, ikke så varmt i dag, bare 22-24 grader. Og jeg liker kommentarer dere! Får litt mer motivasjon til å blogge da. Kunne ikke tenke over noen bilder som er relevant til noe av dette, så jeg bare dropper det og gir dere et bilde senere. 
Toodles.
 


Comments

Vanja
10/02/2012 00:33

Sjokkert! Leste ikke igår,for du blogger jo ikke så mye lenger, og her er det kommet TO innlegg... Happy!!! Du må vite det at,alt du skriver er interessant for oss som ikke er der ;-) om du så skriver om hvilken farge du hadde på sokkene idag, så er det noe nytt for meg :-) (men du trenger ikke å skrive det hver dag da) Savner deg!

ReplyLeave a Reply