Picture
Nettet har vært nede de siste dagene, så igår hadde jeg verken mobil eller nett, som var ganske kjedelig. Så jeg la meg og sovnet før tolv. 

Idag våknet jeg 9:40! Så sto jeg opp og pakket inn de siste gavene. Da kom min kjære bror, Aaron, inn og satt seg på senga mi og holdt meg med selskap (vet det bare var fordi han ville se gaven til han....). Så skypet jeg litt med familien min i Norge som alle feiret jul sammen, det var jo koselig! Men de ble fort lei av meg, så de ditchet meg og spiste julemat... Så jeg ville også ha julemat, så etter det dro vi på....TACO BELL på JULAFTEN, hjelpes!... Etter det dro vi til posner park, et shoppingsted, bare en liten tur på target og best buy. Så dro vi hjem og da kom verdens beste på døra i dress (fordi de feirer julaften på kvelden den 24. (som er riktig)) med gave til meg. Såå snill!

Etter det hadde vi Chinese til middag! Det er tradisjon og ha Chinese til middag dagen før vi åpner pakker her i familien. Det var så mettende at alle spiste bare halve porsjonen, og vi tre "barna" delte to porsjoner, så veldig mettende.
Nå i kveld har vi sittet og sett på Lions kampen på TV, de vant helt sykt. Og så sa vertsmor at vi fikk en pakke hver vi kunne åpne nå, så fikk vi alle en pyjamas hver, som vi skal ha på i kveld og i morgen tidlig! Så nå fikk jeg skikkelig julestemning for første gang!

GOD JUL NORGE! 

Picture
Julebildet 2011. Litt dårlig kvalitet da, for det er tatt med mobilen..(android.....)Leave a Reply.