Tusen takk for alle kommentarene søte dere, dere trenger ikke stoppe da. He he. Jeg skal begynne innleggene med å svare på kommentarer, hvis jeg har fått noen, fra nå av.
Vanja, jeg trodde først det var en turtle eller noe, men ja, det er hulken som var neders i kaken.
Og jeg synes det er så koselig at hyttegjengen-mammaene fortsatt holder sammen og har sånn sykvelder, selvom jeg og Karine har dratt til USA. Virkelig rørende.
Og jepp, bare 16 uker og 6 dager/118 dager til jeg lander på norsk jord nå! 

Happy Valentine's Day alle ihopa! Selv om det ikke er det lenger når dere leser dette..

På skolen idag var det crazy, folk med svære bamser, ballonger, og sjokolade og blomster, over alt!! Valentine's Day er mildt sagt mye større her enn i Norge. Butikkene var stappa av hjertesjokolade og ballonger og bamser dagene før. 
Picture
Kjæresten til en i min 1st period kom inn med bamse, ballonger, sjokolade og blomster til henne, søtt.
Picture
Det er noen ballonger og sånn bak der. Hadde egentlig ikke tenkt til å ta med dette bildet, men la merke til at hun læreren smiler til kameraet, så måtte bare. lol.
Picture
Selv ble jeg henter på skolen av Andreas, med blomster, så dro vi ut og spiste på Chili's, som vi har snakket om lenge siden jeg aldri hadde vært der, og som jeg fant ut når jeg kom dit at jeg hadde vært en gang..fail, jaja. Men det var koselig, så dro vi hjem til han og da ventet dette på rommet hans.

Så søttttttt. Det er yndlingssjokoladen min bak kortet der, namnam. Og i posen var det et kosepledd og kosepute også. Søteste gutten altså.

Håper dere alle, singel eller ikke singel, Valentine's Day-hater eller ikke hater, hadde en fortreffelig dag. 
Hilsen meg i Florida. 

Jeg liker fortsatt kommentarer.

Vanja
15/2/2012 07:01:45 am

Så koselig Lisa! Jeg fikk kort av Madelen,og Roar ordnet med mat til oss på kvelden :-)

ReplyLeave a Reply.