Kommer ikke over hvor superflink jeg er til å blogge!

GRATULERER MED DAGEN ANDERSGUUTEN!!!!!! Håper du får/har en fantastisk dag! Og jeg vil gjerne høre litt mer oppdateringer fra dere, spesielt om fotballen, he he. 

I dag hadde vi early release så jeg sluttet 12, alltid deilig! 
Dere vet jeg sa det var så utrolig kaldt her for noen dager siden?, vel, nå er det utrolig varmt! Det er 27 grader, i skyggen! Jeg hadde på meg shorts og T-skjorte idag, og jeg holdt på å koke i hjel på vei hjem fra skolen! Nesten så jeg vurderte å ikke gå tur idag siden det er så varmt, men så tenkte jeg at da hadde jeg bare sittet inne og gjort ingenting, og spist litt, og hvis jeg er ute så får jeg beveget meg, få litt "frisk" luft og få litt farge på kroppen, så jeg kom til fornuft. 

Forresten, neste filmen av Iron Man skal spilles inn her i Haines City, eller hvertfall litt av den, og da kommer Lance Armstrong hit, er ikke det kult?!
Og basketballjentene våre spilte semifinale i Regionals igår, og de VANT!!! Så på lørdag spiller de finalen! Har skikkelig lyst til å dra å se den, men den er i St. Cloud, så jeg får se... Og neste er State! Og det er i Lakeland og det er ikke så langt unna, så da kan jeg dra å se på. De er skikkelig flinke! District champions, kan be Regionals champions, og kvalifisert til State! Flinke jenter.
Har ingen bilder til dette innlegget, så jeg tok med et random bilde jeg tok. En helt vanlig dag i Florida.

Og jeg fikk ny high score i Temple Run igår!!! Spiller folk i Norge det forresten? Jeg er helt hekta.

Nå skal jeg gå meg en tur, hade.
Anniken Finsnes
15/2/2012 05:24:00 am

rekorden min er 5.9 millioner så fortsatt en lang vei å gå

ReplyLeave a Reply.