11 days fellahs!!! 

Nå er det bare 11 dager til mamma, Iselin og Vanja kjem te Flo-Rida! Yay! 
Håper dere ser at tunga teller som en. 

Var på iron man og jobbet som frivillig da! Det var kuli, skikkelig kult at de kom til Haines City av alle steder! Så jeg har tatt på Lance Armstrong!!!! Hatt svettet hans på hendene, oh yeah. Og det var noen norske der faktisk! De var så slitne så jeg tenkte jeg ikke skulle slå av en prat, men bemerket meg veldig med at jeg var norsk med å si "Norway!? Norwaay!? BRA JOBBA!"

Mer kommer seneren.
Jeg har ikke blogget på leeeenge, fordi jeg har final exams nå, som jeg må lese til. Måtte bare komme med en lite livstegn på blogsen. Imorgen har jeg final i matte, engelsk, og presentasjon og final i U.S. History, oog jeg må gjøre ferdig biology finalen min, det er et projekt. Så jeg er busy busy for tiden. Idag var det 35 grader i skyggen btw, dere tror jeg koser meg og blir brun og sånn, men nei, sannheten er at jeg svetter ihjel på vei hjem fra bussen og bare gjemmer meg inni huset med en gang jeg kommer hjem. 
Nå må jeg lese.......
Toodles. BARE TRE SKOLEDAGER IGJEN!!!!!!! Whaaat.
 
Gratulerer med dagen beste mammaen min i verden!!!! Håper du hadde en fantastisk dag med masse kos, selv om den selvfølgelig hadde vært myee bedre om jeg var der! Gleder meg fantastisk mye til å se deg om 22 og en halv dag!!!!

Unnskyld for at jeg ikke har blogget ordentlig så mye i det siste. Har vært ganske opptatt. På mandag startet jeg på Boot Camp, yay. Dere ser vel for dere noe sånn skikkelig hardcore militærgreie, men nei. Det er nesten som en vanlig gym bare det er bare saltreninger, og de er mye hardere enn vanlig treninger på treningsstudio. Eller..på treningsstudio satser de mer på å bevege deg hele tiden og løpe og hoppe rundt over alt, mens her er det mer at du fokuserer på muskelgrupper. Anyway, det er skikkelig deilig å endelig føle at jeg trener litt ordentlig igjen etter alle de tonnene jeg har lagt på meg. Heh heh. Han ene treneren er gaanskee digg da, tehe. Kom og snakket med meg og lo med meg og sånn, beste!
I det siste har jeg merket at det er så utrolig vanskelig å snakke norsk! Andreas har ferie allerede (teit.) så han har reist bort for to uker så jeg er ikke med han og snakker norsk. Mobilen hans døde når han var flink å bade med den, så tekster nesten ikke med han heller, bortsett fra når han har nett. Så jeg snakker bare engelsk, og tenker alt på engelsk. Jeg har til og med tenkt på at jeg har snakket med noen norske på engelsk. Det blir så utrolig rart og snakke norsk til lærerene mine og butikkselgere og sånn når jeg kommer til Norge. Vurderer å late som jeg er  turist de første ukene bare for å unngå å snakke norsk til de..... 
Oooog, 1.mai fikk jeg cap and gown'en min for graduation! Og jeg fikk årboken noen dager før eller etter det. Gleder meg så UTROLIG til graduation!!!! 

Nå skal jeg følge mamma og min sin rituale og se på criminal minds før jeg legger meg. 
 
Digger denne appen assa!

Nå er jeg på playet til Adam, det er på skolen hans, altså en barneskole og theateret er skikkelig fint og stort! Som Bærum Kulturhus liksom! Han går på Davenport School of the Arts da, så de satser liksom litt på sånn. Det er ikke lov å ta bilder under playet så det er det eneste bildet dere får. Nå starter playet, så byebye.
 
Heii, nå er jeg på skolen. Weebly har kommet med mobilapp så jeg kan blogge fra mobilen, woho.

Vet jeg ikke har blogget på en stund, det kommer snart, har bare skjedd mye i det siste, og jeg er så trøtttt.
Alle seniorene i first period, jeg er den eneste blonde (sjokk) og skikkelig blid og happy da.

Fikk forresten årboken denne uken! På første siden av seniorsidene er jeg øverst i hjørnet (først, siden etternavnet mitt starter med Aa, som ikke er så amerikansk, så jeg er først) og den eneste som ikke har sort hår på hele siden! Kos.

Nå må jeg gå til next period, yearbook, og som jeg sa så har årboken kommet ut så vi gjør nesten ikke noe i den timen.. Eller vi lager sånne posters hvor det står "YEARBOOKS ON SALE" og sånn.

Håper ikke dette innlegget ser heelt rart ut, skal se på det når jeg kommer hjem. Hade så lenge.