Gratulerer med dagen beste mammaen min i verden!!!! Håper du hadde en fantastisk dag med masse kos, selv om den selvfølgelig hadde vært myee bedre om jeg var der! Gleder meg fantastisk mye til å se deg om 22 og en halv dag!!!!

Unnskyld for at jeg ikke har blogget ordentlig så mye i det siste. Har vært ganske opptatt. På mandag startet jeg på Boot Camp, yay. Dere ser vel for dere noe sånn skikkelig hardcore militærgreie, men nei. Det er nesten som en vanlig gym bare det er bare saltreninger, og de er mye hardere enn vanlig treninger på treningsstudio. Eller..på treningsstudio satser de mer på å bevege deg hele tiden og løpe og hoppe rundt over alt, mens her er det mer at du fokuserer på muskelgrupper. Anyway, det er skikkelig deilig å endelig føle at jeg trener litt ordentlig igjen etter alle de tonnene jeg har lagt på meg. Heh heh. Han ene treneren er gaanskee digg da, tehe. Kom og snakket med meg og lo med meg og sånn, beste!
I det siste har jeg merket at det er så utrolig vanskelig å snakke norsk! Andreas har ferie allerede (teit.) så han har reist bort for to uker så jeg er ikke med han og snakker norsk. Mobilen hans døde når han var flink å bade med den, så tekster nesten ikke med han heller, bortsett fra når han har nett. Så jeg snakker bare engelsk, og tenker alt på engelsk. Jeg har til og med tenkt på at jeg har snakket med noen norske på engelsk. Det blir så utrolig rart og snakke norsk til lærerene mine og butikkselgere og sånn når jeg kommer til Norge. Vurderer å late som jeg er  turist de første ukene bare for å unngå å snakke norsk til de..... 
Oooog, 1.mai fikk jeg cap and gown'en min for graduation! Og jeg fikk årboken noen dager før eller etter det. Gleder meg så UTROLIG til graduation!!!! 

Nå skal jeg følge mamma og min sin rituale og se på criminal minds før jeg legger meg. 
Mamma
9/5/2012 02:37:57 pm

Vi gler oss kjæmpemy vi å Lisamor. Gla i dæ :-)

ReplyLeave a Reply.