Hei, forrige uke krasja pcen min.. Klarte ikke skru den på eller noe, men nå er den fikset! Helt ny windows, fordi den andre sa den var fake, og pcen min er mye bedre enn ny! Ryddig og organisert og alt, er så forelsket i den!

Såå..denne uken har jeg ikke gjort så veldig mye spennende..tror jeg. Forrige uke var jeg på soccer banquet, fikk Varsity letter'n min og medaljer og sånn, og så fikk jeg en fotball som laget hadde skrevet på til meg, skikkelig søtt! Og det var en svær alligator i den dammen vi var ved, men siden jeg kom sist så hadde de andre skremt den bort så jeg fikk ikke se den...ahh..

På fredag fikk jeg babyen min. Navnevalget var ganske vanskelig, jeg ville oppkalle han etter Iselin, men siden det ble en gutt tenkte jeg Iselino, men folk hadde bare sett rart på meg. Så var det noen i klassen min som sa Peter, men det er ikke helt meg, og så ble det Liam, men så heter nevøen til vertsmor det, så det kunne jeg heller ikke ha. Så, når Adam kom hjem sa han at han måtte hete Baby Carlos, så det er navnet hans nå.
Det var ganske gøy helt til han vekte meg sånn 9 ganger i natt.. Han er som en ekte baby, veier like mye, altså er han tung, og skriker og må ha mat og skifte bleie og alt det der..


Det var egentlig alt jeg har å oppdatere. Bye bye.
Iselin
23/4/2012 07:17:14 am

Iselino var mye bedre!!

Reply
anniken
25/4/2012 02:59:01 am

hahahaha

ReplyLeave a Reply.