Hei på dere

Forrige helg hadde vertsmor en spontan lyst til å få neglene hennes gjort, så hun sa til vertsfar "jeg har lyst til å få neglene mine gjort" så sa vertsfar "Let's go!". Den innstillingen liker vi. Så jeg fikk også neglene mine gjort, det var skikkelig deilig! Har aldri egentlig vært hos en sånn salong med kinesiske damer, så jeg følte det var litt luksus. Hvorfor tok jeg ikke bilde av det?!? Det tenkte jeg på først nå.. men..hehe jeg skal nok tilbake så da skal jeg ta bilde. Det er som et spa liksom, akkurat sånn det er på film, at damene sitter i sånne høye stoler med blader og snakker med veninnene sine, mens små kinesiske damer fotmasserer de og steller føttene deres og gir de pedikyr.
Idag var det så varmt at jeg orket ikke gå ut og jogge med en gang jeg kom hjem fra skolen. Istedet dro jeg ut rundt halv syv, og det var så deilig! Gikk og jogget på slutten, ca 6,3 kilometer. Solen var på vei ned så jeg løp i solnedgangen, men fortsatt var det 28 grader ute, og himmelen var helt blå, og litt sånn kjølig bris. Det var deilig det. Så nå er jeg ganske fresh og fin i ansiktet. 
Når jeg kom inn hoppet jeg i dusjen, pusset tenna og ordnet meg og la meg i senga med pcen og ser på Orlando Magic - Chicago Bulls kampen. Det er ganske jevnt faktisk! 

Er det noen som leser the Hunger Games?? Vertsmor og Adam har lest de lenge og er halvveis i 2ern, men de overbeviste meg om å lese de i går, så jeg fikk den på ipaden og startet å lese den igår. Først var jeg ikke så overbevist om at den var så bra, men etter kapittel 1 ble jeg hekta. Som sagt startet jeg i går kveld, og leste ca 50 sider og jeg er ikke en veldig lesehest med mindre det er en bok jeg virkelig liker! Så jeg skal prøve å bli ferdig til filmen kommer ut på fredag da. Tror faktisk jeg kan klare det!Leave a Reply.