Jeg orker ikke ha så mye forskjellig i alle innleggene så jeg bare deler de opp i mange.

Forrige helg dro vi på stranda. Eller.. Vi skulle egentlig dra og møte en vennefamilie av oss og dra fra huset deres klokken halv ti. Det tar en og en halv time til stranda fra der. Fredag morgen (vi hadde fri) våknet jeg av et skrik, og vertsmor begynte å skrike og hyle og gråte og jeg skjønte ingen ting. Så fikk jeg vite at hun hadde mistet strykejernet på foten og brukket enda en tå (jeg har fortalt dere om tåproblemene hennes), dette var andre foten da. Det stoppet ikke henne fra å dra, vi ble bare litt forsinket. Så vi droppet av Cooper på sweet dreams kennel og dro videre og var hos huset deres 10:30. Så dro vi til stranda, var på stranda rundt 3, for vi spiste og sånn først, og så dro vi igjen rundt 6, bare tre timer, men bedre enn ingen ting. Så dro vi til der den andre familien bodde (faren til faren/stefaren i den familien) og var i bassenget og sånn der, ganske koselig da.
Picture
Katie og Aaron
Etter vi var på stranda, var jeg så starvingly sulten! Og når jeg åpnet døra så jeg at det var fult av mat på bordet og da ble jeg så glad! Så kom jeg litt nærmere og så bare godteri, og litt frukt da..
Alle små barna på easter egg hunt!
Og så farget vi egg! Men ikke som i Norge hvor vi blåser ut innvollene, her hardkokte de eggene og så malte vi de ved å dyppe de i farger.
Jeg skulle eksperimentere litt da, så egget øverst til høyre tok jeg av skallet på, hehe det STINKET på veien hjem, så måtte kaste han ut på en parkeringsplass. Han var så søt, lå alene på parkeringsplassen når vi kjørte!
Vi dro også på baseballkamp, jeg ELSKER baseball! Beste sporten her! Vi dro på Tampa Bay Rays (laget til vertsmor og brødrene mine) mot YANKEES, yay. Jeg stilte opp i Yankees t-skjorte og caps, og de tapte... men det var skikkelig bra amosfære og alt for det! ELSKET det!

Imorgen er det prom!! Så oppdaterer om prom og mer jeg har gjort i det siste da. Nå er klokka ett om natten og jeg skal opp og få neglene mine gjort klokken 9 imorgen!
Vanja
13/4/2012 03:52:59 pm

Vi dyppa også eggene i år :-) Kjøpte maling på Panduro, og så ikke at det var til å dyppe før vi hadde åpnet den hjemme. Så også at de skulle kokes først, men det funka med blåste også. men vi måtte holde de nedei vannet med en skje, for de bare fløt opp :-)

ReplyLeave a Reply.