Idag hadde vi en memorial på skolen, arragert av JROTC (militærklasse). Memoralen var for en av de amerikanske soldatene som døde i Afganistan, han gikk på Haines City High. Så det var jo litt trist, men det tristeste, synes jeg, var at nesten ingen klasser kom ut for å se på fordi det var freezing, 3 grader ute klokken halv 10 idag tidlig!

Etter skolen gikk jeg en tur med Andreas på nesten 5 km. Og siden det var så kaldt på skolen, tok jeg må meg langermet og langbeinet (??), altså bukse og hettegenser, og det ble utrolig varmt, så jeg kunne fint klart meg i shorts og tskjorte som jeg tenkte å ta på. Etter turen dusjet jeg, brettet sammen klær, vasket klær, tok ut av oppvaskmaskinen, og satt inn i det møkkete, ganske flink med andre ord, mens Aaron satt og gamet. og så på tv og spiste chips. Før var det sånn at jeg ville folk skulle legge merke til det om jeg gjorde noe, så hvis noen kom hjem og jeg hadde gjort alt og Aaron ingen ting, så ble jeg litt sånn "ahh" for ingen merket at han ikke gjorde noe. Men nå bryr jeg meg virkelig ikke, så lenge det er gjort og ingen kommer hjem og blir sure for at noe ikke er gjort. Det er vel bare en del av den nye, modne, voksne meg. He. He.

Forresten, når jeg var på kino og så "the Vow", så var en av trailerne/reklamene før selve filmen, traileren til "The Lucky One", en av bøkene til Nicholas Sparks. Den så ganske bra ut synes jeg, den er med Zac Efron, som etter min mening er verdt å se bare for det. Men gjett hva jeg fant i bokhyllen på rommet mitt i går da: 
Så nå vet jeg hva jeg kommer til å ta med meg på beach trips og på flyet til New York og flyet hjem fra Washington D.C.! Skal kose meg ja.

Og dere, JEG LIKER KOMMENTARER! Uansett hva det er, uansett hvem det er. Vær så sniiill. 
Anniken
13/2/2012 06:06:42 am

er så godt å se at du har det bra!!! 119 dager til du kommer hjem:):) gleder meg veldig, men nyt tiden der nede
lovelovelove

Reply
berit
13/2/2012 06:18:19 am

Hei på deg. Høres ut som du fortsatt har det bra og det er jeg glad for. Men, mest av alt glad for at du snart er hjemme. I dag har jeg vært i håndarbeidsklubb sammen med Sidsel, Ann Magrit og mamma`n din. Vi skravlet, strikket, heklet og sydde. Veldig flinke:-)Nå er det kvelden her og jeg må legge meg. Skal tidlig opp i morgen. Vi skal snart ha møte vedr neste år i håndballen. Hva tenker du? Du er vel med på laget? Ha en god natt. Klemklem fra Berit

Reply
Vanja
13/2/2012 07:53:32 am

Eeh... Du sa til meg at man ikke brukte bukse i Florida :-P Fint at du har lært Lisa. Du kan komme hit å vaske i sommer ;-)

Reply
Iselin
13/2/2012 06:17:21 pm

masse klesvask til deg her også da du kommer hjem!

ReplyLeave a Reply.