Picture
Her handler altså vi
TO INNLEGG PÅ EN DAG.

I dag har jeg egentlig vært ganske lat og sliten. Aaron spurte om jeg ble med å spille kort, men egentlig gadd jeg ikke legge i noe innsats, jeg bare satt der og la ut noen kort. Etter vi spilte litt kort, spurte Aaron om jeg ble med å gå for a walk, og siden jeg er så flink for tiden, så sier jeg aldri nei hvis noen spør meg om å trene eller bevege meg noe sted. Og siden Aaron generelt er litt lat, så tenkte jeg det ikke ble noe langt, men vi endte faktisk opp med å gå 16.19 kilometer! Vi gikk en lang rundt rundt lake Eva og helt ned og forbi skolen min, og downtown, og helt til Publix (matbutikken) og hjem igjen, det var skikkelig deilig! Det var litt skyer da, men rett før vi kom hjem ble det blå himmel og nå er det blå himmel. Egentlig glad vi ikke hadde strålende sol, for det var varmt nok fra før når vi gikk, så det var bare deilig med grått vær. 

I kveld skal jeg bare ta en rolig lørdag hjemme og slappe av. Tror jeg hvertfall. Hvis dere vil kommentere er dere hjertelig velkommen altså!
Og gratulerer med dagen til onkel Trond som hadde bursdag igår!  
Vanja
18/2/2012 05:13:28 pm

Så flinke dere var Lisa. Vi var ute på skitur igår med Elise og Marius. Lagde stort bål og hadde med oss pølser, kvikk lunsj, og kakao. Savnet deg da. Madelen hadde forresten i ene leksa si denne uka, og tegne sin beste venn. And guess who she draw????

ReplyLeave a Reply.