Hallo alle sammen, vedder på at dere har savnet meg.........

Nå må jeg fortelle litt fra tre uker, så jeg deler det opp. Bilder har jeg også vet dere!
UKE 1:
Uken gikk veldig fort, heldigvis, for spring break var uken før og det var bare en skoleuke før turen min til New York, Philadelphia, Baltimore og D.C. På fredag var jeg ganske stressa på slutten av dagen for jeg måtte ordne masse papirer for at Andreas skulle kunne gå til prom med meg. Og fredag var siste dagen billettene kostet så så mye, uken etter var det ti dollar mer, men da var jo ikke jeg på skolen, så da hadde det blitt uken etter hvor det hadde kostet 20 dollar mer PER BILLETT! Men heldigvis ordnet det seg fordi Andreas hadde fri og kom på skolen og skrev under alle papirer og fylte ut all informasjon, og fordi jeg er så snill og søt og uskyldig i forhold til de andre monstrene på skolen her. For egentlig hadde jeg er bok som var past due, og da kan du ikke kjøpe noe som helst, men jeg fikk forlenget den, siden jeg er så god venn med hun bibliotekdama ;)

Når jeg kom hjem fra skolen kom Corinna til meg og skulle sove over hele helgen. På fredag dro vi på kino og så "the hunger games", filmen var skikkelig skikkelig bra synes jeg!! Jeg ble ikke helt ferdig med boken, hadde 50 siden igjen, men det gjorde egentlig bare enda mer spennende! Har hunger games kommet ut i Norge forresten??
På lørdag dro vi i cowboy party til nevøen til vertsmor, yihaao. Det var på en ranch i en gammel stall midt ute i nowhere. Når vi kjørte dit kjørte vi inn mellom masse appelsintrær i 10 min før vi kom til det stedet.
Svigersøsteren til vertsmor er som vanlig veldig flink til å lage kaker og kjærligheter og sånn. Så hun lagde cowboyhatt og cowboystøvvel (har ikke bilde av det) kjærligeter, og sjeriffstjernekjærlighet. Og kaken var jo som vanlig AMAZING!
UKE 2:
Mandag morgen tok Andreas meg til flyplassen etter vi stoppet og spiste frokost. Jeg satt meg på flyet til Atlanta, Georgia, og hadde 45 min der før flyet gikk videre. På forhånd sa vertsfar "oh wow you have to run to the next flight", og jeg var litt sånn eeeh, jeg har 45 min på meg da..? men når jeg kom til flyplassen fant jeg ut at jeg landet på den ene enden av flyplassen og skulle reise fra den andre, så jeg fortet meg til toget og kjørte fra terminal A til E, så klarte det ganske fint, men hadde ikke tid til overs for å si det sånn. Når jeg satte meg på flyet var det selvfølgelig forsinket. Så vi satt 1 time i flyet og ventet fordi det var storm på Newark. 
Når jeg endelig landet på newark trodde jeg Karine var der, for hun skulle lande en halvtime etter meg, men mitt fly var jo en time forsinket! Men når jeg skrudde på mobilen min så jeg meldingene Karine hadde sendt om at deres fly også var forsinket....så jeg måtte vente, men det var mange andre der da, så det var ikke kjedelig. De første jeg snakket og fikk kontakt med var noen brasilianske, litt gøy for de var de jeg endte opp med å være mest med på slutten og. Så nå kan jeg si masse på portugisisk! 

Når endelig Karine og de andre siste kom, og den surrete kinesiske dama som liksom skulle jobbe der, men snakket dårligere engelsk enn jeg gjorde i 4. klasse hadde roet seg ned, så dro vi mot hotellet. Hotellet lå i West Orange, NJ, det var ment for bryllup og sånn, så entreen var ganske fin.

Jeg orker ikke skrive alt vi gjorde til en hver dag, men vi var hvertfall på de fleste stedene verdt og se i New York. Og den første dagen..hjelpes det var kaldt! This Flordia girl, som er used to 30 celsius grader hver dag, og kom til New York og så 25 FAHRENHEIT (= ca -3 celsius), merket at jeg burde komme meg tilbake til Norge før jeg blir for vandt til dette varme været! Jeg hadde selvfølgelig ikke tatt med en varm jakke, så jeg koste meg første dagen! Det ble heldigvis bedre neste dagene. Noen bilder
Picture
Det var så mange kinamenn der, utvekslingsstudenter med oss. Håper dere ser meg bak der!
Picture
DC
Picture
Baltimore
Jeg har sånn 1000 bilder til. Og en uke til å fortelle om, men nå er jeg sliten så jeg skriver det og kommer med bilder senere denne uken en gang.

2 måneder og 2 dager til jeg er hjemme i Norge!!!!!Leave a Reply.