Picture
Jeg orker nesten aldri å blogge lenger...selv om jeg har gjort ting og har tid til å blogge.

Men...GRATULERER MED DAGEN TIL BESTE STØRSTE STORESØSTEREN I VERD'N!! Skulle ønske jeg kunne være der på bursdagen din...men men, det var veldig deilig å snakke med deg idag hvertfall! Tanken på at jeg har deg uansett hva og kan snakke med deg uansett hva gjør meg så utrolig glad og gjør at jeg føler meg så veldig veldig heldig!  

Forrige helg var jeg på Strawberry festival på lørdag. Det var omtrent som marken/tivoli ish. Det var karuseller og sånn og så var boder hvor folk solgte mat og godteri og boder hvor folk solgte ting til huset. Så det var koselig. Favoritten min var vel the pig race da, små minigriser som lekte førstemann, så måtte de løpe en sti, og så hoppe i et lite basseng og svømme over til andre siden, herremin så søtt.
Oooog...jeg har tatisert meg... Jeg har tenkt lenge på at jeg vil ha "mom" eller noe sånn, siden mammaen min betyr alt for meg, og når jeg fant ut at det faktisk var ganske billig her i USA, så slo jeg til! 

Hva synes dere? Jeg tok den sånn at hvis jeg ikke vil vise den så kan jeg bare ha på meg T-skjorte.
På søndag dro jeg med vertsmor, en veninne av henne og datteren hennes, som er like gammel som meg, for å kjøpe ballkjole!! Vi dro først en liten tur innom noen andre butikker for å shoppe litt. Jeg er flink å sparer til turen min så jeg kjøpte ingen ting. Stolt av meg selv. 

Før vi dro for å se på ballkjoler spiste vi lunch, og da spiste vi på en helt crazy kul café/restaurrant! Det var malinger(?) overalt og det satt til og med en kunstner i restaurranten og malte mens folk spiste og så på kunsten. Det var så kult. Og siden restaurranten var så spesiell så var jo selvfølgelig noe av maten det og! Det var ganske kult for menyen er laget sånn at det er små porsjoner som de gir etter hvor mange dere er. Så vi var fire, og da fikk vi fire av hver "rett" vi bestilte. For det er ikke retter, det er liksom bare små appetizers.


Så, crazy som jeg er så valgte jeg alligator og gås! Så nå har jeg spist det og. Først når jeg smakte på alligator, dyppet jeg den (for vi fikk det som må nuggets) i honeymustard, og det var så sinnsykt ekkelt! ÆSJ. Men jeg fant ut at det bare var sausen som var ekkel. Alligator var egentlig ganske greit. Jeg kunne jo ikke bo i Florida i ett år uten å spise gator, så nå er det huket av på listen min og.
Picture
Alligator
Picture
Bordene
Og prom dressen får dere selvfølgelig ikke se før prom. Midten av april. JEG GLEDER MEG SUPERMYE!Leave a Reply.