Heiheei
Penger på kontoen, en perfekt familie i Norge som er glad i meg, en familie i USA som er glad i meg, en kjæreste som er glad i meg, beste vertsbroren i verden, snart jul, livet mitt er ganske bra for tiden om jeg får si det selv!

Først må jeg bare si; GRATULERER MED DAGEN TANTE! Selv om du kanskje ikke leser bloggen min.

På onsdag var det christmas party på youth, ungdomsklubbish i kirken. Det var en konkurranse mellom fire pepperkakehus som ble laget. Det ene lagde jeg, Grace, Sarah, Courtney og Amber, det var ganske bra egentlig, helt til den ene veggen knuste, men det fikset vi med litt lim/melis/noe falskt. Så brakk taket, men det fikset vi, så brakk taket igjen, og en vegg til igjen og enda et sted på taket, så til slutt sa vi bare "okay, we give up....". Så vi la alle delene i en haug, tømte masse melis og usunt oppå, og prøvde å lage et hus ut av det. Jeg dro før vi fikk vite hvem som vant, men tviler på at det var oss for å si det sånn, og håper ingen spiste det, for det må ha vært mer kalorier enn McDonald's mat i ett år bare i det huset. Men jeg hadde en ganske bra dag.

Idag har jeg vært med Andreas og en venn av han som bor hos han nå i julen, Eivind. Vi var først bare hjemme hos Andreas, så dro vi på starbucks og kjøpte frappuchino, elsker caramel brulé og peppermint mocca! Så dro vi på kino, vi så Jack and Jill, den er hilarious! Og etter det ville Eivind ha en frappé til så han stakk innom starbucks. Haha dilla. 
Picture
Søte, eller hva?
Imorgen skal jeg på celebration i Kissimmee, gleder meg, det blir sikkert morsomt og en opplevelse. Nå har jeg vondt i hodet, så tror jeg skal legge meg. GOD JUL NORGE. 
Tante Laila
23/12/2011 05:49:54 am

Hei på dæ Lisamor.
Så bra at du like å få gava over nettet!!!
Om bilde her e av Andreas, så skjønne æ godt at du e verdens lykkeligste.... kjekk ung herre:-)
No har juleroen senket seg over tanta di. Ribba er ferdig og treet er pynta så no e d bare å glede seg til "tre nøtter til Askepott" i morgen formiddag. Ska send dæ mang gode tanka i mårra kveld, for du må vel vent en dag før du får åpen pakka:-(
God jul kjære Lisa og kos dæ masse.
Klæmma fra tante Laila, onkel Kolbjørn, Ingrid og Anders.

ReplyLeave a Reply.