Picture
Wow, enda et innlegg, jeg er så flink! Selv om det heller burde være jevnlig ofte innlegg enn en haug med innlegg på to dager. 

Men den lille turen jeg hadde ista var så deilig!! Jeg gikk ca 4,7 kilometer og det var dødsdeilig! Temperaturen var helt perfekt, nesten ingen mistenkelige personer, bare en bil som kjørte forbi meg for å se meg og så snudde og kjørte tilbake og ventet litt og kom tilbake igjen, men bortsett fra det var turen nesten perfekt! Snakket litt med Iselin også, den lille veien jeg var litt redd, haha. 

Var bare det jeg skulle si, nå er klokke åtte og jeg er kjempesliten og trøtt og samtidig litt energisk. Slenger med et lite bilde så dere der hjemme skal huske hvordan jeg ser ut.
God morgen Norge!

Forresten, imorgen kommer "the Vow" ut, herregud jeg har gledet meg og hatt lyst til å se den filmen siden den kom på reklame!! Det er med Rachel McAdams fra "the notebook" og Channing Tatum fra "dear John", han er så digg!!!!! Jeg syntes ikke det før, når alle sa det, men etter å ha sett "dear John" flere ganger falt jeg litt for han. Begge har spilt i Nicholas Sparks sine filmatiserte bøker da, min yndlingsforfatter, så det skal nok bli bra! Og så sjekket jeg når den skulle komme på kino i Norge og fant ut at de ikke har tenkt til å sende den på kino i Norge! Skikkelig rart for jeg tror det er maaange som har lyst til å se den, jeg skal se den denne helgen, gleder meg super mye! Her er traileren: http://www.youtube.com/watch?v=8swF2-R6X9A 

 


Comments
Leave a Reply