Hei

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, eller litt over en time siden. Og siden Aaron er tilbake på skolen etter operasjonen og rehabiliteringen med foten hans, så er jeg alene ca en time etter jeg kommer hjem hver dag, ganske deilig egentlig!

Siden jeg skal bli flink til å blogge, men ikke har noe å blogge om, så tenkte jeg å dele timeplanen min med deres.

På skolen har vi forskjellig timeplaner annenhver dag, men vi har alltid samme 1st period. Og dagene er enten green day, eller white day. White days har jeg:
1. period: Parent Skill/Children Development (startet med Children Development på onsdag for da startet second semester): De første 10-15 minuttene av den klassen gjør vi egentlig ingen ting.. Klokken er 7 - 7:15, så folk er bare trøtte og snakker og sånn. 

2. period: Algebra 2 Honors:
Før satt jeg bakerst med en liten firkløver og snakket hele tiden, men idag flyttet læreren meg helt foran, så jeg tok hintet. Idag hadde vi en assignment på 15 oppgaver, og den fikk vi 12 minutter før klassen sluttet! Men siden jeg skulle være så flink så kom jeg helt til oppgave 10! Skikkelig stolt. Og når jeg kom hjem gjorde jeg de siste 5 oppgavene på 10 min, så nå er jeg ferdig.

4. period: U.S. History:
Digger læreren min! Han er skikkelig morsom. Idag viste han en film, og den var interessant, men det var SYKT ekkelt fordi det var en mann som åpnet og kjærte opp øyet til en dame, og så rant det sånn gugge ut, jeg trodde jeg skulle SPY.

6. period: English 4
Her gjør vi vanligvis nesten ingen ting.. Men etter dette semesteret startet har vi faktisk hatt assignments hele tiden! Men jeg er ganske flink da...bortsett fra at jeg ikke rakk 5 oppgaver på den vi hadde i dag, men det var fire sider(!) så jeg håper jeg fortsatt får en A.

Green days tar jeg en annen gang, for nå er jeg så sliten og bored at jeg skal gjøre noe morsomt. Imorgen skal vi på field trip! Ikke noe morsomt da..PSC (Polk State College, der Andreas går) campus i Lakeland. Men bedre enn skole, he he.

Og forresten, i dag kom det en Gang på skolen vår, "gjeng" høres litt fjortiss ut, men de kom på skolen for å slå ned noen eller starte en fight. Men politiet og dean'ene stoppet de før de fikk gjort noe skade, sånn 2 meter foran meg. Men det var no b

Hade.
Vanja
2/2/2012 08:48:50 am

Hvis jeg skriver en kommentar. Kommer det snart et nytt innlegg da?

ReplyLeave a Reply.