Heiii
Jeg er dårlig på å oppdatere.. Eller dårligere enn jeg hadde planlagt meg selv å være. Her kommer en liten oppdatering:
Rett før bursdagen min kastet jeg opp... fortalte jeg det? 9 minuter før faktisk. Mer detaljer om det trenger dere ikke få høre, men jeg følte meg hvertfall ganske dårlig på starten av dagen, men det gikk over rundt 1 på dagen. Aaron og vertsfar hadde billetter til en av college football bowlene. Michigan State, som vertsfar liker (han er fra Michigan) og sikkert har gått resten av familien til å like, spilte mot Georgia i Tampa, så vertsfar hadde ordnet billetter for de to til jul til Aaron. De dro litt før fordi Michigan lå under og kom til å tape, haha, og gjett hva, i bilen på vei hjem hører de at Michigan har...hva heter det på norsk?.. kommet tilbake? i kampen og nå var det overtid og så vant de overtiden så de vant bowlen! Haha, bowl er liksom som en cup i Norge da, på en måte. Så det var ganske bra, men ganske kjipt for de. Så de var borte mesteparten av bursdagen min, vertsmor var på jobb, så jeg og Adam dro til Andreas, og Adam var med broren hans. Rundt 5 dro hele familien ut og spiste, og vertsmor inviterte familien til Andreas også, så det var jo koselig, og Marvin og Aaron kom rett fra Tampa til Olive Garden, yndlingsrestaurranten min, italiensk, nam nam.

Dagen etter var det tilbake på skolen igjen, det var egentlig lettere å komme opp klokken 6 enn jeg hadde forventet! Men dagen etter var det ille.. Jeg var så trøtt... holdt på å sovne i us. history i klassen! Den dagen hadde vi kamp også, og jeg fikk plutselig tilbake kvalmen fra bursdagen min.. Så torsdag var jeg hjemme og syk. Lå på sofaen hele dagen og hadde feber og kvalm og svimmel og vondt i hodet. Idag, fredag, kastet jeg opp når jeg våknet, så ble hjemme idag og. Og så kom helgen veldig fort.. Idag hadde vi vår nest siste kamp før regionals! Så litt synd jeg ikke fikk dratt på kampen, men på onsdag er siste sesong kamp i fotball, herregud det blir trist! Kommer til å savne laget skikkelig! Og etter det er det regionals! Hjelpes...

I det siste har jeg forelsket meg i Netflix, herregud, verdens beste oppfinnelse! Fordi vertsfar betaler en viss sum i måneden eller noe, så får jeg kose meg med alle seriene mine, eller nesten, og mange filmer og, ja, jeg bare elsker det! Akkurat nå oppsummerer jeg litt fra de siste episodene i forrige sesong av One Tree Hill, for på onsdag starter 9ende og siste sesong! Hjertet mitt blør, jeg elsker den serien så utrolig mye!!


Og TUSEN HJERTELIG TAKK FOR ALLE GRATULASJONER PÅ BURSDAGEN MIN!! Satt virkelig pris på det! Jeg hadde en kjempefin dag, selv om jeg var syk på starten.
Sa jeg at de som jobbet på Olive Garden kom og sang for meg? Jepp. Koseli
Vanja
7/1/2012 05:52:50 am

Sitter å ser på season 8 av OTH jeg også Lisa. Gleder meg til å se fortsettelsen..... Savner deg forresten veldig mye om dagen sis. Håper inderlig at vi kan se deg i mai/juni.. :-)

ReplyLeave a Reply.