Prom

15/4/2012

0 Comments

 
Vanja: Jo det er nok Kaptein Krok, hehe...

Såå..igår var prom! Jeg sto opp 8-8:30, spiste frokost og så dro jeg og vertsmor for å ordne neglene mine. Der var vi ferdig ca 10. Jeg hadde frisørtime klokken 11:30, så vi hadde litt tid og drepe, så vi bare gikk rundt i klesbutikker og dro innom walmart. Så dro jeg til frisøren, der var jeg ferdig ca halv to, så dro vi hjem og startet med sminke, og rundt halv fire tok jeg på meg kjolen, så vet dere det.

Så dro vi ned til Lake Eva, en park her som er veldig koselig, og tok bilder. Det har vært fint vær hele uken, men igår våknet jeg til at det hadde regnet og var grått...og idag var det helt blå himmel igjen! Typisk.. men det regnet heldigvis ikke da, og sola kom litt frem på slutten av dagen.

Etter vi tok bilder dro jeg og Andy til Outback og spiste, så dro vi til prom. Vi tok bilde hos fotograf på prom og inne var det skikkelig få som danset, haha. Det var bare awkward der egentlig. Men jeg hadde en skikkelig fin dag!!
Hehe, det morsomme er at jeg hadde på meg ganske høye heler, hvis du lager en L med tommelen og pekefingeren, så var helene mine like høye som fra "gropen" mellom fingrene og helt til tuppen av pekefingeren. Og FORTSATT klarte jeg ikke å ta igjen på høyden til Andreas....jaja, klager ikke :):)
Såå, nå er det 40 dager til jeg har sommerferie, 47 dager til mamma og Iselin og Vanja kommer, 49 dager til graduation, 57 dager til jeg drar herfra og 58 dager til jeg er hjemme i Norge! Hjelpes.
GRATULERER MED DAGEN MIMMI! Gleder meg til å se deg igjen om ikke lenge! Leave a Reply.