Picture
Heiheei

Jeg er dårlig på å blogge, jeg vet. Og jeg har faktisk bare vært hjemme mesteparten av tiden også, så ikke så mye å si om hva jeg har gjort. I går var det nyttårsaften! Vi feiret hjemme, og hadde venner og familie over, så vi endte opp med å være 22 personer over, så det var ganske folkerikt. 

Tidligere på dagen gikk jeg rundt i shorts og tskjorte og holdt på ute, haha, en helt vanlig nyttårsaften..
På kvelden, når gjestene kom, spiste en svæææær middag, mer mat enn det var på thanksgiving til og med! Og så satt vi ute i hagen rundt bålet og spiste smores. Du griller marshmallows og så moser du den mellom to kjeksplater sammen med sjokolade. Det var godt, men veldig søtt og mettende, så en var mer enn nok for meg.. Etter det satt vi bare litt rundt bålet og snakket, jeg, Aaron, Alba (utvekslingsstudenten til the Wideners, fra Spania), Corinna (også utvekslingsstudenten til Wideners, fra Tyskland) og Andreas. Så gikk vi inn og så på bomben som teller ned på times square, NY. Når klokken var 12 kysset alle parene i huset, vi var 22 personer, så det var noen. Og så drakk alle champagne. Alkoholfri vel og merke.. Så hadde vertsmor kjøpt et eget glass til meg så jeg skulle huske denne nyttårsfeiringen. Det var et champagneglass med fire x 2012 rundt det, og gullstjerner og sånn.

Picture
Søt eller hva....
Koser meg med smores. 
Eneste bildet jeg har av den fine 2012 glasset mitt. 
Picture

Jeg klippet meg forresten 30. desember... men det vokser forhåpentligvis ut igjen snart!!CLASS OF 2012!!!! I år graduater jeg fra Haines City High School!!!!!

Picture
Haha beste tiaraen og trollhatten!

GODT NYTTÅR NORGE!!

Og idet jeg skrev dette innlegget ble det bursdagen min i Norge! 18 år! Syykt, jeg er voksen!!!

tante Laila
1/1/2012 06:50:12 pm

GRATULERE MED DAGEN LISAMOR!!!
Endelig 18 år, og nye muligheter dukker opp. Førerkortet må du vel vente med til du kommer hjem igjen....
Mange klæmma fra Mimmi og morfar, Tante Laila og Kolbjørn, Ingrid og Anders.

ReplyLeave a Reply.