Picture
I går skulle egentlig Andreas, Aaron, Loraine og jeg på dobbel date i Lakeland og dra på basketballkampen til jentene på skolen. For, husker ikke om jeg sa det, men de vant Regionals! Så igår var det semifinalen til State, så vi skulle dra å se på. Men så kunne ikke Loraine, så da ble det bare oss tre, og så, morgenen igår fant vi ut at Aaron hadde terapitime rett før kampen startet, så da kunne ikke han bli med heller.. Så da ble det bare meg og Andreas. Det var jo koselig da.
Kampen var veldig jevn hele veien, og Haines City ledet litt hele tiden, men så plutselig tok det andre laget skikkelig igjen og ledet med 5 poeng, for de fikk en 3poenger og et mål rett etter hverandre. Så tok HC igjen og ledet med 3 poeng, så fikk de andre en 3poenger 30 sekunder før slutt som gjorde det megaspennende!! Stillingen endte til slutt 61-57 til Haines City, for vi fikk to straffer rett etter hverandre (orker ikke forklare reglene hvis dere ikke kan de). Sååå, DE VANT! Og spiller finalen i STATE idag klokken 5!! (23 hjemme). Jeg kan ikke dra å se på den for vertsmor og vertsfar skal bort, men den går på TV så skal definitivt se på den!! Tror de taper egentlig, for laget de spiller mot er sinnsykt gode!.. 

Etter kampen dro jeg og Andreas og kjøpte oss noe godt på Publix. Vi hadde vi kjørt forbi en park mens vi lette etter en matbutikk, så vi kjørte tilbake dit for å gå rundt og kose oss, og den parken viste seg å være den koseligste stedet i verden!! Mitt favorittsted i USA så langt! Så vi satt i noen av de trappene som gikk ned i vannet og koste oss og spiste litt. Det var helt sinnsykt fint der, og så var det en runde rundt hele vannet som noen jogget rundt og sånn. Jeg ble helt forelsket i det stedet.
Picture
Så lyste månin og Lisastjernen da
Picture
I dag har vertsmor og vertsfar anniversary! De har vært gift i 17 år. Så vi sto opp tidlig, dro til Cracker Barrel og spiste frokost, frokosten min var veeldig nam.


Etter det dro vi på Publix for å handle litt mat til oss "barna". Når vi kom hjem begynte vertsfar og lete etter hotell på stranda for han og vertsmor, så ringte han et Hilton hotell i Vero Beach, men de hadde ikke strandutsiktsrom ledig, så da droppet han det. Men nå tror jeg han fant et annet Hilton hotell med strand- og sjøutsikt på en annen strand, kun det beste er godt nok. Så de har pakket og drar snart og kommer ikke hjem før i morgen en gang.

Det er så deilig med helggg! 

Vanja
25/2/2012 06:26:52 am

Terapitime? eller fysioterapi? :)

Reply
Iselin
25/2/2012 09:41:25 am

Lisa bor jo hos di, selvfølgelig er det terapi....... :P

ReplyLeave a Reply.