Såå.. det har skjedd litt av hvert siden sist. En drama, en god opplevelse, og en syk syk "hendelse". 

Drama:
På onsdag var jeg på vei hjem, og kom nesten helt til drive-wayen opp til huset vårt, altså 10-20 meter fra huset, så ringte vertsfaren min. Jeg gikk ganske fort fra bussen, og dere vet man blir litt andpusten da, ikke sliten, men bare at man puster fort i telefonen, så jeg tenkte jeg skulle vente til jeg kom hjem siden jeg var så nærme, og så ringe han tilbake, men så stoppet jeg og bestemte meg for å ta den alikevel. 

Det første vertsfar sier når jeg tar den er "are you home?" så sa jeg nei, at jeg var rett nedenfor drive-wayen. Så sier han at alarmen har gått av i huset vårt og at jeg skulle snu og gå tilbake, helst gå inn til noen av naboene for han ville ikke ha meg ute i gata. Han sa han skulle ringe politiet og at de skulle komme. Så jeg ble litt sånn "wææ" for jeg sto så nærme huset og bare følte at det var noen menn inni huset vårt akkurat i dette øyeblikk og ranet oss, og jeg hadde pcen, ipaden, kameraet mitt og alt liggende helt visibelt så de kunne bare tatt det. Og Cooper, hunden vår, bjeffer ALLTID når folk kommer hjem, sånn sykt irriterende bjeffing, og jeg hørte ingen ting. Så jeg så for meg at han lå skutt og død ute på plattingen der han pleier å være mens vi er på skolen og jobb. 

Så kom Andreas, så kom politiet etter 20 min, Debbie dro fort fra jobb og alt var ganske dramatisk og crazy. Så gikk de rundt huset, og ba meg om å åpne så de kunne gå inni, så jeg låste opp og løp unna, skrek litt siden jeg er litt drama queen, og da snakket jeg med vertsmor på telefonen så jeg freaket ut henne litt også, ops. 

Og det det viste seg å være var at Cooper har sneket seg inn i huset mens Adam tok ut vann til han, og han hadde vært i spisestua hele tiden og gått på bordet og tatt MASSE godteri og sjokolade, og det skal egentlig ikke hunder ha, og da hadde han vel blitt hyper og løpt rundt og hoppet i sofaen, og når han hoppet i sofaen kom han så høyt opp at han utløste bevegelsessensoren så alarmen gikk av. Når jeg kom inn var han crazy fordi han var sikkert så redd, av alarmen og politiet og alt. 

Men det endte heldigvis bra, den historien da. 

Når Andreas allerede var der sa han at han hadde en overraskelse til meg, så sa han at han skulle ta meg med på NBA kamp, den siste hjemmekampen til Orlando Magic i sesongen! Og at han allerede hadde tatt vare på alt så vi bare kunne dra! Så da dro vi hjem til han og spiste middag og så dro vi. Det var så kuuult! Det er så stort der og kjempehøyt opp. De spilte mot Charlotte Bobcats og de vant selvfølgelig! Så den dagen endte veldig bra!

Så kommer det sykeste sykeste, ekle:
På tirsdag var det en skyting i Winter Haven, nabobyen, men det er ikke nabobyer sånn som i Norge, det er sånn 15 min unna, så det er veldig nære. Jeg lå og så på TV når de snakket om det på TV, men jeg har blitt så vandt til det nå, så jeg bare sovnet. 

Senere fikk jeg vite at det var tre studenter på Polk State College, colleget Andreas går på. De var 19 år og to av de hadde blitt skutt og drept, mens den ene ble skutt flere ganger, men klarte å rømme. De var alle fra Haines City og gikk på Haines City High, skolen min. Han ene som døde graduatet fra skolen min i juni i fjor, mens han andre gikk freshman og sophmore året på skolen min og så gikk han på collegiate (high school og college i ett). 

De hadde vært i leiligheten til en 32 år gammel mann, han jobbet på McDonalds sammen med minst en av ungdommene. Et eller annet hadde skjedd, folk sier forskellig i alle artikler, men han hadde hvertfall blitt sint og hentet pistolen sin og prøvd å skutt han ene, Esteban. Han gjemte seg bak en sofa, så da skjøt han, Christian som satt i sofaen i bakhodet fra nært hold, "for å være sikker på at han døde" som han sa. Han døde momentant. Så skulle han skyte Joe, som prøvde å gjemme seg bak en pcpult, men han klarte etter flere skudd å treffe han midt i hodet så han døde og. Og når han skulle skyte Esteban igjen, som klarte å gjemme seg på første forsøket hans, fant han ut at magasinet hans var tomt, så han gikk til kjøkkenet for å hente kniver for å "ende han". Da klarte Esteban og rømme, og politiet fant han haltende i gata litt senere. Hele denne hendelsen skjedde MENS DEN 32 ÅR GAMLE MANNENS 7 ÅR GAMLE DATTER VAR I STUA.

Når de "ga ut" navnene på guttene, så var han ene, han som ble skutt først, Christian, broren til en av de nærmeste vennene mine her! Jeg var sånn i sjokk. Og de andre to guttene er også god venn med henne, de var alle på stranda i hele spring break. Uff, det er så trist! 

Noe jeg synes er skikkelig ekkelt er at rundt midnatt den dagen de døde, skrev venninnen min i statusen sin på facebook "If anyone has seen my brother, esteban, and joe after 3:00PM please give me a call! He never came home. So if you can help out please give me a call". Dette skrev hun rundt midnatt, og de døde klokka rundt 6pm. Altså var de allerede døde. Jeg synes det er helt sjokkerende og ekkelt og jeg har ikke ord for hvor sjokka jeg er og alt. 

Jeg går gjennom bildene hennes fra Spring Break og alle bildene er av de tre og henne, og at to av de er døde, inkludert broren hennes, er helt sykt. 
Her er morderen. Han ser jo helt syk og tilbakestående ut! Folk ønsker han henrettet, og siden det er en straff her i Florida, så er det nok en god sannsynlighet for at han blir det. Håper han burn in hell. Leave a Reply.