Heii, igår startet winter break, og det var DEILIG. Jeg trengte virkelig denne ferien nå. Den siste dagen var halvparten av alle seniorene og noen juniors borte fra skolen, jeg var selvfølgelig flink jente og var på skolen. First period startet med at vi snakket i 10 min, så så vi på "Madea's family reunion", second period så vi på "the grinch" og så startet vi "elf", men ble ikke ferdig.. Vi hadde ikke break som vi vanligvis har mellom second and fourth period, fordi administrasjonen var redd vi skulle stikke i pausen, haha. Fourth period så vi på en film om....husker ikke, det var hvertfall fagrelatert (US. Hisory) og resten av timen fikk vi gjøre hva vi ville, så jeg gamet selvfølgelig på iphonen. Høydepunktet mitt med den klassen var når Yadleh, en på fotballaget mitt, stakk hodet inn døra og ropte "hey norwegian". Jeg fortalte henne på trening at jeg var skikkelig skuffet fordi hun alltid går fordi klassen min men aldri ser inn og sier hei til meg, hun er så søt. Siste time så vi på "a christmas carol" og fikk popcorn og en boks hver med masse godteri, gjett hvem som tok masse kjærligheter i vesken og lurte med seg hjem? Hehe det var denne norwegian her. 

Når jeg kom hjem etter skolen, for soccer practice var avlyst, skypet jeg først med niesene mine, Madelen og Frida, som var veldig koselig. Så senere skypet jeg med mamma og Vanja, søsteren min, og da vet jeg ikke hva som skjedde, men jeg knakk sammen og begynte å gråte.. Jeg har ikke hatt hjemlengsel på gud vet hvor lenge, og så plutselig knakk jeg sammen sånn.. Men etter det tørket jeg tårene og kom ut og så spurte vertsfaren min om jeg var okei og da knakk jeg sammen igjen foran hele familien. Så jeg fikk en stor klem og litt "world finest chocolate" fra vertsmor og Aaron, vertsbroren min hoppet bort til meg på krykker og begynte å vise meg morsomme videoer på youtube for å få meg i bedre humør, jeg digger den gutten. 

Så fortet vi oss og ordne oss og dro ut hele familien og spiste middag ute på la mexicana, etter det dro vi hjem igjen og hadde bare noen minutter før Andreas kom og hentet oss og jeg, Andreas, Aaron og Loraine dro på kino. Vi så Alvin and the chipmunks, herregud så søt og morsom sånne barnefilmer er, jeg satt og lo flere ganger. Etter det dro vi til Andy's og kjøpte milkshake, men siden jeg ikke er så glad i milkshake dro jeg og Andreas fort til Dunkin Donuts så jeg kunne kjøpe nam nam is! Så satt vi ute og spiste is og drakk milkshake på benkene utenfor Andy's før vi kjørte Loraine hjem og så kjørte Andreas oss hjem. Så kvelden endte ganske bra, jeg er så glad i ekornet mitt.

Idag dro familien til Winter Garden på shopping, jeg kjøpte julegave til vertsbrødrene mine, og det var vel alt jeg kjøpte for jeg er litt fattig for tiden. Og jeg gjorde verdens deiligste ting idag! Skrudde av alarmen på mobilen min, og tenkte at den skal ikke på igjen før neste år!!! Om 7 og en halv dag sitter jeg og åpner julegaver, og om noen timer over 15 dager blir jeg 18 år!!! Litt trist at jeg blir det i USA da, skulle ønske jeg liksom kunne vært med vennene mine og tatt lappen og sånn, men jeg er så utrolig takknemlig for den muligheten jeg får nå, at jeg tenker ikke så mye på det.

Og forresten, mamma sendte meg julekalenderen min fra Norge i posten med masse små pakker på! Ble så glad, den henger pent og pyntelig på rommet mitt nå! 
Mamma har brodert den! Er så stolt av henne!

Oog jeg fikk brev som jeg selv har skrevet og julebrev fra into i posten for noen dager siden! Sammen med en god gammeldags kvikk lunsj, det var deilig det! Hadde bare lyst til å dra ut på skitur med kvikk lunsj og appelsin! Den var veldig smeltet da, siden det er så varmt her, men den var nam nam forde!
Juletreet vårt. Akkurat nå er det noen pakke under og to ekstra stockings på skapet da, men orker ikke laste over bilde fra mobilen akkurat nå.

Jeg skal blogge mer de neste dagene om hvordan jul i Florida er, og hverdagen min, skal være veldig flink med bloggingen assa! 
GOD FØRJULSTIDE
Mamma
17/12/2011 04:32:36 pm

Koselig Lisa. Må skrive litt siden du savner kommentarer fra oss. Legg inn link til den gamle bloggen din da :-)
Adventsklæm fa mamma

Reply
Vanja
17/12/2011 05:06:13 pm

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Reply
17/12/2011 05:29:55 pm

Hellu :) Jeg drar til USA med Into til neste år, også har jeg fått underorganisasjonen FIEA (tror jeg..) Hadde du den også? Og vet du om noen Into-studenter som har noe annet enn FIEA?

Reply
tante Laila
17/12/2011 05:34:30 pm

Hei Lisamora.
Fin den nye bloggen din ja. Flott juletre, men er det ekte gran?
Kan ikke du sende meg e-post adressen din?
Kos dæ så my:-)
klæm fra tante.

ReplyLeave a Reply.