Hei

Jeg har ikke hatt tid til å blogge denne helgen. Jeg kjøpte prom tickets på fredag, det var dyrt. Corinna overnattet hele helgen. Imorgen drar jeg på spring trip med forte og gleder meg skikkelig skikkelig. Jeg fant nettopp ut at det koster 45 dollar for carry on, og jeg skal mellomlande så det blir dobbelt opp. Utrolig irriterende........................

Det kommer mer detaljert om denne uken, og selvfølgelig fra tripen min, når jeg kommer tilbake. Toodles.
 
Hei på dere

Forrige helg hadde vertsmor en spontan lyst til å få neglene hennes gjort, så hun sa til vertsfar "jeg har lyst til å få neglene mine gjort" så sa vertsfar "Let's go!". Den innstillingen liker vi. Så jeg fikk også neglene mine gjort, det var skikkelig deilig! Har aldri egentlig vært hos en sånn salong med kinesiske damer, så jeg følte det var litt luksus. Hvorfor tok jeg ikke bilde av det?!? Det tenkte jeg på først nå.. men..hehe jeg skal nok tilbake så da skal jeg ta bilde. Det er som et spa liksom, akkurat sånn det er på film, at damene sitter i sånne høye stoler med blader og snakker med veninnene sine, mens små kinesiske damer fotmasserer de og steller føttene deres og gir de pedikyr.
Idag var det så varmt at jeg orket ikke gå ut og jogge med en gang jeg kom hjem fra skolen. Istedet dro jeg ut rundt halv syv, og det var så deilig! Gikk og jogget på slutten, ca 6,3 kilometer. Solen var på vei ned så jeg løp i solnedgangen, men fortsatt var det 28 grader ute, og himmelen var helt blå, og litt sånn kjølig bris. Det var deilig det. Så nå er jeg ganske fresh og fin i ansiktet. 
Når jeg kom inn hoppet jeg i dusjen, pusset tenna og ordnet meg og la meg i senga med pcen og ser på Orlando Magic - Chicago Bulls kampen. Det er ganske jevnt faktisk! 

Er det noen som leser the Hunger Games?? Vertsmor og Adam har lest de lenge og er halvveis i 2ern, men de overbeviste meg om å lese de i går, så jeg fikk den på ipaden og startet å lese den igår. Først var jeg ikke så overbevist om at den var så bra, men etter kapittel 1 ble jeg hekta. Som sagt startet jeg i går kveld, og leste ca 50 sider og jeg er ikke en veldig lesehest med mindre det er en bok jeg virkelig liker! Så jeg skal prøve å bli ferdig til filmen kommer ut på fredag da. Tror faktisk jeg kan klare det!
 
REDIGERT:
Heihei

På onsdag var jeg på stranda som jeg sa, og det var så deilig! Vi var skikkelig heldig med været, blå himmel hele dagen! Sola var litt skrått på himmelen og vi la oss rett, så jeg har verdens fineste skille da.  
I går dro vi til the Loop, det er et kjøpesenter ved Kissimmee/Orlando. Jeg kjøpte ingen ting for jeg er flink og sparer til spring tripen vår. Meen vi spiste middag og dro til et sted hvor du lager din egen yoghurtis. Du tar ett beger, så velger du den/de isene du vil ha og ordner alt selv så du får hvor mye du vil av hver is, og så velger du topping selv, og de har mange forskjellige; peanutter, m&m's' reese's pieces, cookie dough, og også jordbær, kiwi, ananas og frukt, og masse masse mer. Det var nam nam nam.  

Og ista fikk vi vite at vertsfar skal jobbe i Sarasota i tre uker, så istedet for at han kommer hjem i helgene, så skal vi dra til han. Så vi skal bo i en suite på et hotell på stranda (det er på vestkysten) hver helg i to eller tre uker. Ganske gira! 

Nå er det bare 10 dager til jeg er i New York med Karine!!!!!!! 
 
Hei alle Norwegian peeps.

Idag hadde vertsmor operasjon. Operasjon startet 5 og hun kom hjem allerede før jeg hadde stått opp. He he. Så hun har ligget på rommet og sovet og slappet av i hele dag. Jeg derimot, jeg sto opp, tok en dusj, tok på meg shorts og topp og joggesko og gikk meg en times tur. Det var veldig varmt, men veldig deilig. Etterpå satt jeg ca en halvtime i sola i drivewayen vår og leste i boken min. Har fått kjempefint skille midt på låret... mennnn, imorgen skal jeg på stranda!!!! Gleder meg så himmelsk mye! Jeg og Andreas skal til Clearwater og være der og koose oss i sanden og havet hele dagen! 
Picture
Clearwater Beach
Picture
Clearwater Beach
Det er spådd 30 grader (i skyggen) og sol med litt skyer da, så jeg klager ikke.
 
hei hei

Nå har vi spring break, jippi. Jeg har skikkelig strand lyst, mange av vennene mine er allerede dratt på stranda, men vertsmor har operasjon på tirsdag. Men vi skal sannsynligvis på stranda på fredag og bli til lørdag eller søndag da, det blir deiliiiig. Og jeg skal kanskje på stranda på onsdag eller torsdag med Andreas, håper det går! For jeg har så sinnsykt lyst til å dra på stranda! 

I går var jeg i Orlando med Andreas, trengte noen ting til turen min, bare to uker igjen!!!!! Men det er fortsatt litt kaldt i New York og oppi der, så jeg måtte kjøpe noen bukser og en bag jeg skal ha med. Har bare en megastor north face bag, haha. 

Men nå ringte nettopp Andreas på døren, vi skal ut i finværet, så HADE. Ingen bilder for jeg blogger med iPaden.... Sorry
 
Picture
Jeg orker nesten aldri å blogge lenger...selv om jeg har gjort ting og har tid til å blogge.

Men...GRATULERER MED DAGEN TIL BESTE STØRSTE STORESØSTEREN I VERD'N!! Skulle ønske jeg kunne være der på bursdagen din...men men, det var veldig deilig å snakke med deg idag hvertfall! Tanken på at jeg har deg uansett hva og kan snakke med deg uansett hva gjør meg så utrolig glad og gjør at jeg føler meg så veldig veldig heldig!  

Forrige helg var jeg på Strawberry festival på lørdag. Det var omtrent som marken/tivoli ish. Det var karuseller og sånn og så var boder hvor folk solgte mat og godteri og boder hvor folk solgte ting til huset. Så det var koselig. Favoritten min var vel the pig race da, små minigriser som lekte førstemann, så måtte de løpe en sti, og så hoppe i et lite basseng og svømme over til andre siden, herremin så søtt.
Oooog...jeg har tatisert meg... Jeg har tenkt lenge på at jeg vil ha "mom" eller noe sånn, siden mammaen min betyr alt for meg, og når jeg fant ut at det faktisk var ganske billig her i USA, så slo jeg til! 

Hva synes dere? Jeg tok den sånn at hvis jeg ikke vil vise den så kan jeg bare ha på meg T-skjorte.
På søndag dro jeg med vertsmor, en veninne av henne og datteren hennes, som er like gammel som meg, for å kjøpe ballkjole!! Vi dro først en liten tur innom noen andre butikker for å shoppe litt. Jeg er flink å sparer til turen min så jeg kjøpte ingen ting. Stolt av meg selv. 

Før vi dro for å se på ballkjoler spiste vi lunch, og da spiste vi på en helt crazy kul café/restaurrant! Det var malinger(?) overalt og det satt til og med en kunstner i restaurranten og malte mens folk spiste og så på kunsten. Det var så kult. Og siden restaurranten var så spesiell så var jo selvfølgelig noe av maten det og! Det var ganske kult for menyen er laget sånn at det er små porsjoner som de gir etter hvor mange dere er. Så vi var fire, og da fikk vi fire av hver "rett" vi bestilte. For det er ikke retter, det er liksom bare små appetizers.


Så, crazy som jeg er så valgte jeg alligator og gås! Så nå har jeg spist det og. Først når jeg smakte på alligator, dyppet jeg den (for vi fikk det som må nuggets) i honeymustard, og det var så sinnsykt ekkelt! ÆSJ. Men jeg fant ut at det bare var sausen som var ekkel. Alligator var egentlig ganske greit. Jeg kunne jo ikke bo i Florida i ett år uten å spise gator, så nå er det huket av på listen min og.
Picture
Alligator
Picture
Bordene
Og prom dressen får dere selvfølgelig ikke se før prom. Midten av april. JEG GLEDER MEG SUPERMYE!