Hei

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, eller litt over en time siden. Og siden Aaron er tilbake på skolen etter operasjonen og rehabiliteringen med foten hans, så er jeg alene ca en time etter jeg kommer hjem hver dag, ganske deilig egentlig!

Siden jeg skal bli flink til å blogge, men ikke har noe å blogge om, så tenkte jeg å dele timeplanen min med deres.

På skolen har vi forskjellig timeplaner annenhver dag, men vi har alltid samme 1st period. Og dagene er enten green day, eller white day. White days har jeg:
1. period: Parent Skill/Children Development (startet med Children Development på onsdag for da startet second semester): De første 10-15 minuttene av den klassen gjør vi egentlig ingen ting.. Klokken er 7 - 7:15, så folk er bare trøtte og snakker og sånn. 

2. period: Algebra 2 Honors:
Før satt jeg bakerst med en liten firkløver og snakket hele tiden, men idag flyttet læreren meg helt foran, så jeg tok hintet. Idag hadde vi en assignment på 15 oppgaver, og den fikk vi 12 minutter før klassen sluttet! Men siden jeg skulle være så flink så kom jeg helt til oppgave 10! Skikkelig stolt. Og når jeg kom hjem gjorde jeg de siste 5 oppgavene på 10 min, så nå er jeg ferdig.

4. period: U.S. History:
Digger læreren min! Han er skikkelig morsom. Idag viste han en film, og den var interessant, men det var SYKT ekkelt fordi det var en mann som åpnet og kjærte opp øyet til en dame, og så rant det sånn gugge ut, jeg trodde jeg skulle SPY.

6. period: English 4
Her gjør vi vanligvis nesten ingen ting.. Men etter dette semesteret startet har vi faktisk hatt assignments hele tiden! Men jeg er ganske flink da...bortsett fra at jeg ikke rakk 5 oppgaver på den vi hadde i dag, men det var fire sider(!) så jeg håper jeg fortsatt får en A.

Green days tar jeg en annen gang, for nå er jeg så sliten og bored at jeg skal gjøre noe morsomt. Imorgen skal vi på field trip! Ikke noe morsomt da..PSC (Polk State College, der Andreas går) campus i Lakeland. Men bedre enn skole, he he.

Og forresten, i dag kom det en Gang på skolen vår, "gjeng" høres litt fjortiss ut, men de kom på skolen for å slå ned noen eller starte en fight. Men politiet og dean'ene stoppet de før de fikk gjort noe skade, sånn 2 meter foran meg. Men det var no b

Hade.
 
Heihei, i det siste har jeg faktisk ikke hatt energi eller giddevilje eller noe til å blogge. Men idag har jeg en så fantastisk morgen, så her kommer alt jeg har gjort i det siste, beklager at det har tatt så lang tid.

I det siste har det skjedd veldig mye, faktisk. Jeg har:
- Hatt den mest dramatiske lockdown'en så langt
- Senior Night på fotballen
- Vært "gravid"
- Skillet konsert/Winter Jam
- Midterms
- Fått senior pictures'ene mine
- East vs. West game
og nedtellingen til hjemreise har slått inn...

Jeg kan starte med lockdown. Orker ikke skrive alt, for det kommer til å bli et laaangt innlegg, så jeg sier bare briefly hva som skjedde. Rett etter at 7th period hadde startet, sånn 5-10 min, sa de på høytaleren at vi hadde lockdown. "Greit" nok, har hatt det først, men så varte den 30 min, og så 45 min, og jeg begynte å lure på om de hadde glemt å si at lockdown var over, så vi satt i mørket i klasserommet og var helt stille. Så plinget det endelig i høytaleren og da trodde vi det var over så vi begynte å snakke, men så sa hun på høytaleren at det fortsatt var lockdown, og hun satt pris på at vi var så  flinke, og så sa hun.."stay away from the windows", da må jeg si jeg freaket ut litt. 
Hele 7th period = en og en halv time, hadde vi lockdown. Og vi hadde early release, så vi sluttet egentlig 12:05, men når klokken var 11:55 sa det på høytaleren at de ikke kunne release us da, men de regnet med at vi kunne bli released halv 1. Så ble klokka halv 1, og fortsatt satt vi i klasserommet. Så sa hun på høytaleren at de hadde fått alle bussene hit, og de ville release en bygning om gangen, når du ble released, så måtte du gå fort rett til bussen og dra hjem. Jeg var bygning nummer 3 som ble released (vi har 10 eller 11 bygninger på campus), når jeg kom ut i friluft sto alle lærerene og sperret veien inn mot midten av campus. Det var litt freaky, så alle gikk kjempefort mot bussene.
Det var politi med skuddsikkert vest og shotguns der (sånne lange gevær som skyter mange omgangen), og det ble avført skudd. Jeg vet ikke om det var fra han, åh forresten, lockdownen var pågrunn av en mann med gevær gikk rundt på campus, eller om det var politiet som avfyrte skudd. Men jeg tror ikke noen ble skutt, tror kanskje det var for å skremme eller noe. Meeen, det var dramatisk. Og i tillegg slo lynet ned på jordet ved skolen.. og det pøseregnet. Bra dag. Jeg var redd da, prøvde å ringe mamma og sånn..

Den dagen ble alle skoleaktiviteter og sporter avlyst bortsett fra fotballkampen vår og guttenes. Vi hadde senior night, og noen hadde sperret kortet til vertsmor så hun fikk ikke tatt ut penger, så egentlig kunne hun ikke komme. Og på senior night skriver du en tale som blir lest opp foran alle på høytaleren og så går du over fotballbanen med foreldrene dine og sånn. Så jeg måtte egentlig gå helt alene mens de andre seniorene hadde med seg en forelder, det var jo great finish på den dagen, men akkurat når jeg skulle gå så kom vertsmor, har aldri vært så lettet, så hun gikk med meg, oog vi vant kampen, 4-1. Så det var jo en god slutt på en dramatisk dag da. 

Og jeg har vært "gravid". I parenting klassen min så hadde vi empathy belly som vi måtte bruke, det skal virke som en ekte graviditet (? pregnancy hvertfall) og det er med vekter så det er like tungt og en slags pute med vann som presser på blæra og sånn. Jeg følte meg som en turtle, fordi jeg måtte legge meg på bordet på ryggen og reise meg opp igjen, og sånn skilpadder ser ut når de er på ryggen og ikke kommer seg rundt, sånn følte jeg at jeg så ut..
Picture
Sånn følte jeg at jeg så ut når jeg prøvde å komme meg opp...
Picture
Jeg ser mye større ut enn jeg egentlig var på bildet da, for jeg lente meg frem, men så hang "vesten" fortsatt ned bak..
Og så har jeg vært på Winter Jam/Skillet konsert! Konserten var i Tampa og jeg dro med youth gruppen fra kirken, det var syykt mange der! Sånn 70 000. Men det var mangee oppvarmingsband da, sånn 6-7, to av de likte jeg skikkelig godt. Men det var koselig. På vei hjem, rundt klokken ett, kjørte vi rundt og lette etter et sted å spise, så fant vi Wendy's, og jeg holdt på å fryse i hjel så det hørtes skikkelig godt ut. Men så kom vi inn og mannen som jobbet der sa "Sorry, we closed 10 minutes ago, you'll have to go through drive-thru", og vi tenkte bare "eeeeeh, no we're good" for vi var sånn 30 stykker, haha. Så gikk vi til subway for det var rett ved siden av, men der hadde de ikke nok brød til alle oss, dessuten hadde det tatt to timer å lage alle subbene.... Så det endte opp med at vi dro på McDonald's. Jeg brydde meg egentlig ikke, jeg var bare sulten og kald. Men koste meg veldig da!
Picture
Pro fotograf!
Så har jeg hatt midterms, forrige uke. Jeg trodde det gikk kjempedårlig i Biology og dødsdårlig i U.S. History, og greit i Engelsk 4, så jeg var overrasket når jeg fikk A i både engelsk og U.S. History! Og A i de andre jeg tok, men C i biology da............. men jeg har heldigvis fortsatt A i den klassen.

Og så har jeg fått senior picturesene mine i posten! Endeliiiiig!! Jeg har sett at andre high schools har senior pictures med forskjellig bakgrunner og klær og sånn, men vi hadde bare vanlig portretter i forskjellige vinkler og sånn...litt kjedelig.. men men, her er noen av bildene mine
Picture
Følte meg som en engel på en sky her...
Og idag tok vi forresten cap and gown bildet. Det ble så ille at jeg ville gråte, så vi snakker ikke mer om det. Fant ut at vi skal ha HVIT cap and gown!! Og guttene skal ha Kelly Green, jeg likte egentlig ikke noen av de, men hvis jeg skulle hatt en av de ville jeg hatt green.. Ahhh.. Ville egentlig ha marineblå eller sort jeg, men men, det kan jeg ikke gjøre noe med, så ikke noe vits å bruke energi på det. Positiv som jeg er! :)
Og Windows har forresten kræsjet på pcen min, så den er helt svart når jeg starter den...og får ikke ha bakgrunnsbilde.. Teit.. Men jeg får bruke den for det da, så jeg vet ikke hva det er bortsett fra bakgrunnsbildet, som ikke funker..


Håper dere koser dere i Norge!! I forigårs begynte jeg å gå med shorts og T-skjorte igjen..ganske rart, men nå har beach season startet, så gleder meg til å dra på stranda! I dag var det perfekt dra-på-stranda-vær!

Og ellers har jeg gledet meg fryktelig mye til å komme tilbake til Norge igjen! Jeg har ikke hjemlengsel, bare gleder meg veldig!! Skulle ønske tiden kunne gå kjempefort nå og så stoppe i slutten av mai eller noe, og vente litt, før jeg drar hjem. Savner Norge, og friheten jeg føler jeg har der som jeg ikke har her.. Men her kom det lange innlegget, og jeg skal prøve å blogge litt oftere ooog med bilder!
Duses, haha, HC greie...
 
Hei, det kommer et langt innlegg med oppdateringer imorgen. Unnskyld at det har vært litt dødt i det siste.
 
Heiii
Jeg er dårlig på å oppdatere.. Eller dårligere enn jeg hadde planlagt meg selv å være. Her kommer en liten oppdatering:
Rett før bursdagen min kastet jeg opp... fortalte jeg det? 9 minuter før faktisk. Mer detaljer om det trenger dere ikke få høre, men jeg følte meg hvertfall ganske dårlig på starten av dagen, men det gikk over rundt 1 på dagen. Aaron og vertsfar hadde billetter til en av college football bowlene. Michigan State, som vertsfar liker (han er fra Michigan) og sikkert har gått resten av familien til å like, spilte mot Georgia i Tampa, så vertsfar hadde ordnet billetter for de to til jul til Aaron. De dro litt før fordi Michigan lå under og kom til å tape, haha, og gjett hva, i bilen på vei hjem hører de at Michigan har...hva heter det på norsk?.. kommet tilbake? i kampen og nå var det overtid og så vant de overtiden så de vant bowlen! Haha, bowl er liksom som en cup i Norge da, på en måte. Så det var ganske bra, men ganske kjipt for de. Så de var borte mesteparten av bursdagen min, vertsmor var på jobb, så jeg og Adam dro til Andreas, og Adam var med broren hans. Rundt 5 dro hele familien ut og spiste, og vertsmor inviterte familien til Andreas også, så det var jo koselig, og Marvin og Aaron kom rett fra Tampa til Olive Garden, yndlingsrestaurranten min, italiensk, nam nam.

Dagen etter var det tilbake på skolen igjen, det var egentlig lettere å komme opp klokken 6 enn jeg hadde forventet! Men dagen etter var det ille.. Jeg var så trøtt... holdt på å sovne i us. history i klassen! Den dagen hadde vi kamp også, og jeg fikk plutselig tilbake kvalmen fra bursdagen min.. Så torsdag var jeg hjemme og syk. Lå på sofaen hele dagen og hadde feber og kvalm og svimmel og vondt i hodet. Idag, fredag, kastet jeg opp når jeg våknet, så ble hjemme idag og. Og så kom helgen veldig fort.. Idag hadde vi vår nest siste kamp før regionals! Så litt synd jeg ikke fikk dratt på kampen, men på onsdag er siste sesong kamp i fotball, herregud det blir trist! Kommer til å savne laget skikkelig! Og etter det er det regionals! Hjelpes...

I det siste har jeg forelsket meg i Netflix, herregud, verdens beste oppfinnelse! Fordi vertsfar betaler en viss sum i måneden eller noe, så får jeg kose meg med alle seriene mine, eller nesten, og mange filmer og, ja, jeg bare elsker det! Akkurat nå oppsummerer jeg litt fra de siste episodene i forrige sesong av One Tree Hill, for på onsdag starter 9ende og siste sesong! Hjertet mitt blør, jeg elsker den serien så utrolig mye!!


Og TUSEN HJERTELIG TAKK FOR ALLE GRATULASJONER PÅ BURSDAGEN MIN!! Satt virkelig pris på det! Jeg hadde en kjempefin dag, selv om jeg var syk på starten.
Sa jeg at de som jobbet på Olive Garden kom og sang for meg? Jepp. Koseli
 
Picture
Heiheei

Jeg er dårlig på å blogge, jeg vet. Og jeg har faktisk bare vært hjemme mesteparten av tiden også, så ikke så mye å si om hva jeg har gjort. I går var det nyttårsaften! Vi feiret hjemme, og hadde venner og familie over, så vi endte opp med å være 22 personer over, så det var ganske folkerikt. 

Tidligere på dagen gikk jeg rundt i shorts og tskjorte og holdt på ute, haha, en helt vanlig nyttårsaften..
På kvelden, når gjestene kom, spiste en svæææær middag, mer mat enn det var på thanksgiving til og med! Og så satt vi ute i hagen rundt bålet og spiste smores. Du griller marshmallows og så moser du den mellom to kjeksplater sammen med sjokolade. Det var godt, men veldig søtt og mettende, så en var mer enn nok for meg.. Etter det satt vi bare litt rundt bålet og snakket, jeg, Aaron, Alba (utvekslingsstudenten til the Wideners, fra Spania), Corinna (også utvekslingsstudenten til Wideners, fra Tyskland) og Andreas. Så gikk vi inn og så på bomben som teller ned på times square, NY. Når klokken var 12 kysset alle parene i huset, vi var 22 personer, så det var noen. Og så drakk alle champagne. Alkoholfri vel og merke.. Så hadde vertsmor kjøpt et eget glass til meg så jeg skulle huske denne nyttårsfeiringen. Det var et champagneglass med fire x 2012 rundt det, og gullstjerner og sånn.

Picture
Søt eller hva....
Koser meg med smores. 
Eneste bildet jeg har av den fine 2012 glasset mitt. 
Picture

Jeg klippet meg forresten 30. desember... men det vokser forhåpentligvis ut igjen snart!!CLASS OF 2012!!!! I år graduater jeg fra Haines City High School!!!!!

Picture
Haha beste tiaraen og trollhatten!

GODT NYTTÅR NORGE!!

Og idet jeg skrev dette innlegget ble det bursdagen min i Norge! 18 år! Syykt, jeg er voksen!!!