Søndagen jeg kom hjem dro jeg som sagt til Magic Kingdom med Andy og to av vennene hans. 
Vet ikke hva han på nederste bildet til høyre heter, men han var skikkelig scary og kom rett mot meg! Skulle ønske Iselin var der, he he he...
 
Såå..bildene fra turen kommer neste uke, har hatt så dårlig tid denne uka..

Fortalte jeg om hjemturen min forresten? Vel, det startet med at jeg booket flybillett for feil flyplass, så hun ene lederen måtte kjøre meg dit, var bare 30 min da, så var ikke noe ille. Siden jeg var den siste og den eneste på den flyplassen, måtte jeg sitte og vente alene i lobbyen på hotellet i to timer, det var jo gøy. Turen til flyplassen var egentlig ganske koselig, vi snakket hele veien og det var ikke noe awkward stillhet eller noe sånn. Når jeg kom på flyplassen gikk jeg rett til sikkerhetskontrollen og sjekket inn og til gaten med en gang, flyplassen var overraskende liten til å ligge i Wanshington D.C!

Jeg var på flyplassen ca to, og flyet mitt skulle dra fem på fem, så jeg hadde nesten tre timer og kose meg alene på. Ikke fikk jeg inn nett på ipaden heller, så det var jo supergøy. Så gikk jeg og så på den tavlen/skjermen om det var noen endringer, og da var flyet mitt forsinket til 7:49pm, great, jeg måtte rekke et videre fly fra Fort Lauderdale 8:15, og turen fra D.C tar ca 2 timer, så jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre.. Så jeg ventet litt og håpet på det skulle bli bedre, men nei da, litt senere ble flyet mitt igjen utsatt til 9 noe. 

Så da ringte jeg vertsmor og fortalte at jeg ikke kom til å rekke det neste flyet mitt og visste ikke hva jeg skulle gjøre, hun ba meg om å snakke med de som står utenfor gaten, men de var enda ikke der. Etter hvert kom de, og da snakket jeg med de, og de sa de skulle ordne med et hotell for meg i Fort Lauderdale og sette meg på første fly om morgenen. Jeg fikk litt hetta, dra og ordne meg inn på et hotell helt alene på et sted jeg aldri har vært før... Så jeg ringte vertsmor igjen, og da var jeg ganske i panikk og frustrert. (nevnte jeg at jeg la meg ikke før halv seks den morgenen, fordi det var siste kvelden og vi hadde det gøy og var oppe til første bussen skulle dra... ooog sto opp 9) Så jeg gråt litt på flyplassen mens jeg snakket med vertsmor, hun prøvde desperat og roe meg ned litt og si at alt kom til å gå bra. Vertsfaren min som flyr flere ganger i måneden med jobben snakket med meg og ba meg gi flyinformasjonen så han kunne følge med hva som skjedde og sånn. 

Så ringte vertsmor meg opp igjen litt senere og sa jeg IKKE skulle gå på det flyet, for hun hadde snakket med local rep.en min og hun sa jeg ikke fikk lov til å bo på hotell der alene. Så local rep ringte hovedkontoret i organisasjonen min her, Forte, så hun dama som kjørte meg til flyplassen, som jobber i Forte ringte meg og sa det var ikke noe hun kunne gjøre (hun sa det på en fin måte assa), så da ringte vertsmor igjen og vi snakket og det var masse frem og tilbake, orker ikke fortelle alt som skjedde, og samtidig ringte mamma og Andreas også og jeg var så stressa. Skulle trodd det var jordens undergang og at jeg var den eneste som skulle overleve.. 

Etter hvert fikk jeg en hyggelig overraskelse om at flyet var utsatt igjen til 10:22 (det var ironi), og senere 11 noe, og så sa de 1am. Da var jeg så sykt sliten, hadde sovet tre timer siden klokken halv åtte om morgenen dagen før! Endelig kom flyet, det viste seg at når flyet dro fra D.C til Ft. L turen før hadde det måttet stoppe pågrunn av været, og når det kom til Ft. L hadde det fått tekniske problemer og ikke klart å lette... 

Omsider kom jeg meg på flyet og sov av og på kjempedårlig hele flyturen. Klokken litt over 1 på natten landet jeg i Ft. L. Før vi dro fra D.C ga flyfolkene meg et boarding pass for flyet jeg skulle ta til Orlando klokken 7:15(!!!) samme dagen som jeg landet (siden jeg landet klokken 1) og informasjon til hotellet. De sa jeg skulle ringe det nummeret og spørre om en shuttle når jeg landet. Så når jeg landet ringte jeg hotellet, og gjett hva, de sender ikke shuttles etter klokker 12........ Så jeg gikk til kundeservice til Spirit Airlines, og de var bare sånn "I don't deal with that" så gikk hun..slemme dama. Så jeg måtte skaffe meg en taxi selv, ekte New York style ;) og ba han ta meg til hotellet. Jeg sa bare hva hotellet het, ikke adresse eller noe, og siden jeg var like ved Miami i USA, så var jeg livredd han skulle kidnappe meg..haha, nevnte jeg at jeg var trøtt?.. 

Så ENDELIG kom jeg levende til hotellet. Sjekket inn og sørget for å skaffe meg en shuttle til hotellet neste morgen og kom opp til rommet klokken 2, skulle opp klokken 5.. Når jeg åpnet hotellrommet, ventet det meg en egen stue med flatskjerm, eget kontor, soverom med flatskjerm og en dusj som er like stor som senga mi. Endelig noe positivt! Jeg tok meg en deilig dusj, la meg i senga, som var meeegasvær, jeg la og strekte ut armene og fortsatt rakk jeg ikke endene! Hadde en fancy radio som jeg plugget mobilen min i og hørte på Åge Alexandersen - Trondheimsnatt, som er sangen til meg og mamma og tenkte på mammaen min til jeg sovnet. 

SÅ, sto jeg opp 5, av vekkerklokken på hotellet, de ringer deg med sånn maskin, eller de gjorde hvertfall det på det hotellene vi var på på turen, så jeg trodde de gjorde det her og, men jeg fant ut at siden dette var et litt finere hotell, så ringte de personlig, eller så var det bare meg siden jeg ble ganske kompis med han som jobbet i lobbyen ;) hvertfall, så tok jeg bare opp røret og slang på igjen, hahah. Så 5 min senere ringte det igjen og så sa han "you just hung up on me" og jeg var sånn "oops, sorry" haha kos. 

Så alt gikk fint til jeg kom til flyplassen, HVOR ER BOARDING PASSET JEG FIKK IGÅR!?!? jeg gikk til en maskin og jeg var ikke "registrert"?? på det flyet, så jeg kunne ikke skrive ut nytt...og jeg klarte ikke finne det! Så jeg brukte 30 min på å ta ut alt av baggen min og posen min, og jeg ba til Gud, "kjære Gud, vær så snill og la meg finne det innen 2 min", 30 sek etter fant jeg det, "TAKK GUD!". Så jeg boardet, sovnet på flyet med en gang, våknet idet det så ut som vi skulle lande, men så ga piloten på, så jeg tenkte "hæ? reiste vi nettopp???" men så sa de på speakeren at det var noe der nede så vi ikke kunne lande enda, så vi var i Orlando fant jeg ut. Så fløy vi litt rundt på sightseeing over Orlando, før vi landet. Gjett hva jeg gjorde da? Andreas og vennene hans hentet meg og vi dro til Disney World - Magic Kingdom, haha busy girl. Men jeg overlevde den lange turen og kom hjem ganske sliten. Det var det. Jeg tar alt hva jeg har gjort helgene og ukene etter i et annet innlegg for dette ble så langt. Hehe. Gratulerer hvis du leste alt.
 
Hallo alle sammen, vedder på at dere har savnet meg.........

Nå må jeg fortelle litt fra tre uker, så jeg deler det opp. Bilder har jeg også vet dere!
UKE 1:
Uken gikk veldig fort, heldigvis, for spring break var uken før og det var bare en skoleuke før turen min til New York, Philadelphia, Baltimore og D.C. På fredag var jeg ganske stressa på slutten av dagen for jeg måtte ordne masse papirer for at Andreas skulle kunne gå til prom med meg. Og fredag var siste dagen billettene kostet så så mye, uken etter var det ti dollar mer, men da var jo ikke jeg på skolen, så da hadde det blitt uken etter hvor det hadde kostet 20 dollar mer PER BILLETT! Men heldigvis ordnet det seg fordi Andreas hadde fri og kom på skolen og skrev under alle papirer og fylte ut all informasjon, og fordi jeg er så snill og søt og uskyldig i forhold til de andre monstrene på skolen her. For egentlig hadde jeg er bok som var past due, og da kan du ikke kjøpe noe som helst, men jeg fikk forlenget den, siden jeg er så god venn med hun bibliotekdama ;)

Når jeg kom hjem fra skolen kom Corinna til meg og skulle sove over hele helgen. På fredag dro vi på kino og så "the hunger games", filmen var skikkelig skikkelig bra synes jeg!! Jeg ble ikke helt ferdig med boken, hadde 50 siden igjen, men det gjorde egentlig bare enda mer spennende! Har hunger games kommet ut i Norge forresten??
På lørdag dro vi i cowboy party til nevøen til vertsmor, yihaao. Det var på en ranch i en gammel stall midt ute i nowhere. Når vi kjørte dit kjørte vi inn mellom masse appelsintrær i 10 min før vi kom til det stedet.
Svigersøsteren til vertsmor er som vanlig veldig flink til å lage kaker og kjærligheter og sånn. Så hun lagde cowboyhatt og cowboystøvvel (har ikke bilde av det) kjærligeter, og sjeriffstjernekjærlighet. Og kaken var jo som vanlig AMAZING!
UKE 2:
Mandag morgen tok Andreas meg til flyplassen etter vi stoppet og spiste frokost. Jeg satt meg på flyet til Atlanta, Georgia, og hadde 45 min der før flyet gikk videre. På forhånd sa vertsfar "oh wow you have to run to the next flight", og jeg var litt sånn eeeh, jeg har 45 min på meg da..? men når jeg kom til flyplassen fant jeg ut at jeg landet på den ene enden av flyplassen og skulle reise fra den andre, så jeg fortet meg til toget og kjørte fra terminal A til E, så klarte det ganske fint, men hadde ikke tid til overs for å si det sånn. Når jeg satte meg på flyet var det selvfølgelig forsinket. Så vi satt 1 time i flyet og ventet fordi det var storm på Newark. 
Når jeg endelig landet på newark trodde jeg Karine var der, for hun skulle lande en halvtime etter meg, men mitt fly var jo en time forsinket! Men når jeg skrudde på mobilen min så jeg meldingene Karine hadde sendt om at deres fly også var forsinket....så jeg måtte vente, men det var mange andre der da, så det var ikke kjedelig. De første jeg snakket og fikk kontakt med var noen brasilianske, litt gøy for de var de jeg endte opp med å være mest med på slutten og. Så nå kan jeg si masse på portugisisk! 

Når endelig Karine og de andre siste kom, og den surrete kinesiske dama som liksom skulle jobbe der, men snakket dårligere engelsk enn jeg gjorde i 4. klasse hadde roet seg ned, så dro vi mot hotellet. Hotellet lå i West Orange, NJ, det var ment for bryllup og sånn, så entreen var ganske fin.

Jeg orker ikke skrive alt vi gjorde til en hver dag, men vi var hvertfall på de fleste stedene verdt og se i New York. Og den første dagen..hjelpes det var kaldt! This Flordia girl, som er used to 30 celsius grader hver dag, og kom til New York og så 25 FAHRENHEIT (= ca -3 celsius), merket at jeg burde komme meg tilbake til Norge før jeg blir for vandt til dette varme været! Jeg hadde selvfølgelig ikke tatt med en varm jakke, så jeg koste meg første dagen! Det ble heldigvis bedre neste dagene. Noen bilder
Picture
Det var så mange kinamenn der, utvekslingsstudenter med oss. Håper dere ser meg bak der!
Picture
DC
Picture
Baltimore
Jeg har sånn 1000 bilder til. Og en uke til å fortelle om, men nå er jeg sliten så jeg skriver det og kommer med bilder senere denne uken en gang.

2 måneder og 2 dager til jeg er hjemme i Norge!!!!!
 
Hei

Jeg har ikke hatt tid til å blogge denne helgen. Jeg kjøpte prom tickets på fredag, det var dyrt. Corinna overnattet hele helgen. Imorgen drar jeg på spring trip med forte og gleder meg skikkelig skikkelig. Jeg fant nettopp ut at det koster 45 dollar for carry on, og jeg skal mellomlande så det blir dobbelt opp. Utrolig irriterende........................

Det kommer mer detaljert om denne uken, og selvfølgelig fra tripen min, når jeg kommer tilbake. Toodles.
 
Hei på dere

Forrige helg hadde vertsmor en spontan lyst til å få neglene hennes gjort, så hun sa til vertsfar "jeg har lyst til å få neglene mine gjort" så sa vertsfar "Let's go!". Den innstillingen liker vi. Så jeg fikk også neglene mine gjort, det var skikkelig deilig! Har aldri egentlig vært hos en sånn salong med kinesiske damer, så jeg følte det var litt luksus. Hvorfor tok jeg ikke bilde av det?!? Det tenkte jeg på først nå.. men..hehe jeg skal nok tilbake så da skal jeg ta bilde. Det er som et spa liksom, akkurat sånn det er på film, at damene sitter i sånne høye stoler med blader og snakker med veninnene sine, mens små kinesiske damer fotmasserer de og steller føttene deres og gir de pedikyr.
Idag var det så varmt at jeg orket ikke gå ut og jogge med en gang jeg kom hjem fra skolen. Istedet dro jeg ut rundt halv syv, og det var så deilig! Gikk og jogget på slutten, ca 6,3 kilometer. Solen var på vei ned så jeg løp i solnedgangen, men fortsatt var det 28 grader ute, og himmelen var helt blå, og litt sånn kjølig bris. Det var deilig det. Så nå er jeg ganske fresh og fin i ansiktet. 
Når jeg kom inn hoppet jeg i dusjen, pusset tenna og ordnet meg og la meg i senga med pcen og ser på Orlando Magic - Chicago Bulls kampen. Det er ganske jevnt faktisk! 

Er det noen som leser the Hunger Games?? Vertsmor og Adam har lest de lenge og er halvveis i 2ern, men de overbeviste meg om å lese de i går, så jeg fikk den på ipaden og startet å lese den igår. Først var jeg ikke så overbevist om at den var så bra, men etter kapittel 1 ble jeg hekta. Som sagt startet jeg i går kveld, og leste ca 50 sider og jeg er ikke en veldig lesehest med mindre det er en bok jeg virkelig liker! Så jeg skal prøve å bli ferdig til filmen kommer ut på fredag da. Tror faktisk jeg kan klare det!
 
REDIGERT:
Heihei

På onsdag var jeg på stranda som jeg sa, og det var så deilig! Vi var skikkelig heldig med været, blå himmel hele dagen! Sola var litt skrått på himmelen og vi la oss rett, så jeg har verdens fineste skille da.  
I går dro vi til the Loop, det er et kjøpesenter ved Kissimmee/Orlando. Jeg kjøpte ingen ting for jeg er flink og sparer til spring tripen vår. Meen vi spiste middag og dro til et sted hvor du lager din egen yoghurtis. Du tar ett beger, så velger du den/de isene du vil ha og ordner alt selv så du får hvor mye du vil av hver is, og så velger du topping selv, og de har mange forskjellige; peanutter, m&m's' reese's pieces, cookie dough, og også jordbær, kiwi, ananas og frukt, og masse masse mer. Det var nam nam nam.  

Og ista fikk vi vite at vertsfar skal jobbe i Sarasota i tre uker, så istedet for at han kommer hjem i helgene, så skal vi dra til han. Så vi skal bo i en suite på et hotell på stranda (det er på vestkysten) hver helg i to eller tre uker. Ganske gira! 

Nå er det bare 10 dager til jeg er i New York med Karine!!!!!!! 
 
Hei alle Norwegian peeps.

Idag hadde vertsmor operasjon. Operasjon startet 5 og hun kom hjem allerede før jeg hadde stått opp. He he. Så hun har ligget på rommet og sovet og slappet av i hele dag. Jeg derimot, jeg sto opp, tok en dusj, tok på meg shorts og topp og joggesko og gikk meg en times tur. Det var veldig varmt, men veldig deilig. Etterpå satt jeg ca en halvtime i sola i drivewayen vår og leste i boken min. Har fått kjempefint skille midt på låret... mennnn, imorgen skal jeg på stranda!!!! Gleder meg så himmelsk mye! Jeg og Andreas skal til Clearwater og være der og koose oss i sanden og havet hele dagen! 
Picture
Clearwater Beach
Picture
Clearwater Beach
Det er spådd 30 grader (i skyggen) og sol med litt skyer da, så jeg klager ikke.
 
hei hei

Nå har vi spring break, jippi. Jeg har skikkelig strand lyst, mange av vennene mine er allerede dratt på stranda, men vertsmor har operasjon på tirsdag. Men vi skal sannsynligvis på stranda på fredag og bli til lørdag eller søndag da, det blir deiliiiig. Og jeg skal kanskje på stranda på onsdag eller torsdag med Andreas, håper det går! For jeg har så sinnsykt lyst til å dra på stranda! 

I går var jeg i Orlando med Andreas, trengte noen ting til turen min, bare to uker igjen!!!!! Men det er fortsatt litt kaldt i New York og oppi der, så jeg måtte kjøpe noen bukser og en bag jeg skal ha med. Har bare en megastor north face bag, haha. 

Men nå ringte nettopp Andreas på døren, vi skal ut i finværet, så HADE. Ingen bilder for jeg blogger med iPaden.... Sorry
 
Picture
Jeg orker nesten aldri å blogge lenger...selv om jeg har gjort ting og har tid til å blogge.

Men...GRATULERER MED DAGEN TIL BESTE STØRSTE STORESØSTEREN I VERD'N!! Skulle ønske jeg kunne være der på bursdagen din...men men, det var veldig deilig å snakke med deg idag hvertfall! Tanken på at jeg har deg uansett hva og kan snakke med deg uansett hva gjør meg så utrolig glad og gjør at jeg føler meg så veldig veldig heldig!  

Forrige helg var jeg på Strawberry festival på lørdag. Det var omtrent som marken/tivoli ish. Det var karuseller og sånn og så var boder hvor folk solgte mat og godteri og boder hvor folk solgte ting til huset. Så det var koselig. Favoritten min var vel the pig race da, små minigriser som lekte førstemann, så måtte de løpe en sti, og så hoppe i et lite basseng og svømme over til andre siden, herremin så søtt.
Oooog...jeg har tatisert meg... Jeg har tenkt lenge på at jeg vil ha "mom" eller noe sånn, siden mammaen min betyr alt for meg, og når jeg fant ut at det faktisk var ganske billig her i USA, så slo jeg til! 

Hva synes dere? Jeg tok den sånn at hvis jeg ikke vil vise den så kan jeg bare ha på meg T-skjorte.
På søndag dro jeg med vertsmor, en veninne av henne og datteren hennes, som er like gammel som meg, for å kjøpe ballkjole!! Vi dro først en liten tur innom noen andre butikker for å shoppe litt. Jeg er flink å sparer til turen min så jeg kjøpte ingen ting. Stolt av meg selv. 

Før vi dro for å se på ballkjoler spiste vi lunch, og da spiste vi på en helt crazy kul café/restaurrant! Det var malinger(?) overalt og det satt til og med en kunstner i restaurranten og malte mens folk spiste og så på kunsten. Det var så kult. Og siden restaurranten var så spesiell så var jo selvfølgelig noe av maten det og! Det var ganske kult for menyen er laget sånn at det er små porsjoner som de gir etter hvor mange dere er. Så vi var fire, og da fikk vi fire av hver "rett" vi bestilte. For det er ikke retter, det er liksom bare små appetizers.


Så, crazy som jeg er så valgte jeg alligator og gås! Så nå har jeg spist det og. Først når jeg smakte på alligator, dyppet jeg den (for vi fikk det som må nuggets) i honeymustard, og det var så sinnsykt ekkelt! ÆSJ. Men jeg fant ut at det bare var sausen som var ekkel. Alligator var egentlig ganske greit. Jeg kunne jo ikke bo i Florida i ett år uten å spise gator, så nå er det huket av på listen min og.
Picture
Alligator
Picture
Bordene
Og prom dressen får dere selvfølgelig ikke se før prom. Midten av april. JEG GLEDER MEG SUPERMYE!

...

28/2/2012

1 Comment

 
Heihei

Har ikke vært så flink som jeg var en periode med å blogge, men det har skjedd mye og ingenting så jeg har ikke orket å blogge og samtidig ikke hatt noe å blogge om. 

Jeg har det fortsatt veldig bra, men ikke great. Jeg vet ikke om jeg har noe mer å si nå.. Bare gleder meg så sinnsykt til jeg skal til New York, Philadelphia, Baltimore og Washington D.C å se igjen Karine om bare 27 grader!! Så det er det jeg bruker kreftene mine på å glede meg til nå. Før det er det spring break, som er 12.-16. mars. Vi hadde egentlig planer om å dra på stranda og kanskje en helgetur til Key West, men så fikk vi vite forrige uke at vertsmor må ha en ny operasjon i tåa si som hun brakk for et år siden og hadde operasjon på i juli. Så det var veldig kjipt.. 


Jeg har ikke så mye mer å si nå.. Jeg savner familien min og vennene mine og det norske land sinnsykt mye.