GRATULERE ME' DAN TANTE (Laila denne gangen)!! OG GOD JUL! (du har fortsatt bursdag her)

Klokken 12, natten mellom julaften (24.) og christmas day (25.) skypet jeg med Andreas mens vi åpnet gavene fra hverandre, det var ganske søtt. De feirer 24. så det var akkurat mellom norsk og amerikansk jul. 

Etter det sovnet jeg, og klokken 05:30 idag tidlig, våknet jeg av at Adam hadde ansiktet sitt helt oppi mitt og ropte "IT'S CHRISTMAS!!!!!!". Jeg skvatt til så jeg ropte fordi han skremte meg. Siden jeg allerede hadde på meg pysjen, kunne jeg bare tusle rett på stua/badet, så halvsove 10 min på sofaen før vertsforeldrene mine sto opp. Vi startet å åpne pakker rundt 5:50. Når vi nesten var ferdig, klokken 7, ringte alarmen på mobilen til vertsfar. Han hadde på alarm for å vekke oss for å starte å åpne pakker, ehe, fail.

Så spilte vi litt fifa, for det kjøpte jeg i julegave til brori. Jeg vant alle kampene, selv når jeg var Rosenborg og Aaron Barcelona! Etter det kom hele familien til vertsmor over til oss og spiste en stor middag. Jeg var så mett! Når de hadde dratt, spilte jeg og Adam litt fifa igjen, og jeg vant som vanlig, og så bare slappet vi av hjemme resten av kvelden.

Nå er jeg skikkelig trøtt! Sto opp, som sagt, halv seks og har vært våken hele dagen og nå er klokken snart tolv. Og jeg er kjempetrøtt!
Tusen takk for alle 
 
Picture
Nettet har vært nede de siste dagene, så igår hadde jeg verken mobil eller nett, som var ganske kjedelig. Så jeg la meg og sovnet før tolv. 

Idag våknet jeg 9:40! Så sto jeg opp og pakket inn de siste gavene. Da kom min kjære bror, Aaron, inn og satt seg på senga mi og holdt meg med selskap (vet det bare var fordi han ville se gaven til han....). Så skypet jeg litt med familien min i Norge som alle feiret jul sammen, det var jo koselig! Men de ble fort lei av meg, så de ditchet meg og spiste julemat... Så jeg ville også ha julemat, så etter det dro vi på....TACO BELL på JULAFTEN, hjelpes!... Etter det dro vi til posner park, et shoppingsted, bare en liten tur på target og best buy. Så dro vi hjem og da kom verdens beste på døra i dress (fordi de feirer julaften på kvelden den 24. (som er riktig)) med gave til meg. Såå snill!

Etter det hadde vi Chinese til middag! Det er tradisjon og ha Chinese til middag dagen før vi åpner pakker her i familien. Det var så mettende at alle spiste bare halve porsjonen, og vi tre "barna" delte to porsjoner, så veldig mettende.
Nå i kveld har vi sittet og sett på Lions kampen på TV, de vant helt sykt. Og så sa vertsmor at vi fikk en pakke hver vi kunne åpne nå, så fikk vi alle en pyjamas hver, som vi skal ha på i kveld og i morgen tidlig! Så nå fikk jeg skikkelig julestemning for første gang!

GOD JUL NORGE! 

Picture
Julebildet 2011. Litt dårlig kvalitet da, for det er tatt med mobilen..(android.....)
 
Heiheei
Penger på kontoen, en perfekt familie i Norge som er glad i meg, en familie i USA som er glad i meg, en kjæreste som er glad i meg, beste vertsbroren i verden, snart jul, livet mitt er ganske bra for tiden om jeg får si det selv!

Først må jeg bare si; GRATULERER MED DAGEN TANTE! Selv om du kanskje ikke leser bloggen min.

På onsdag var det christmas party på youth, ungdomsklubbish i kirken. Det var en konkurranse mellom fire pepperkakehus som ble laget. Det ene lagde jeg, Grace, Sarah, Courtney og Amber, det var ganske bra egentlig, helt til den ene veggen knuste, men det fikset vi med litt lim/melis/noe falskt. Så brakk taket, men det fikset vi, så brakk taket igjen, og en vegg til igjen og enda et sted på taket, så til slutt sa vi bare "okay, we give up....". Så vi la alle delene i en haug, tømte masse melis og usunt oppå, og prøvde å lage et hus ut av det. Jeg dro før vi fikk vite hvem som vant, men tviler på at det var oss for å si det sånn, og håper ingen spiste det, for det må ha vært mer kalorier enn McDonald's mat i ett år bare i det huset. Men jeg hadde en ganske bra dag.

Idag har jeg vært med Andreas og en venn av han som bor hos han nå i julen, Eivind. Vi var først bare hjemme hos Andreas, så dro vi på starbucks og kjøpte frappuchino, elsker caramel brulé og peppermint mocca! Så dro vi på kino, vi så Jack and Jill, den er hilarious! Og etter det ville Eivind ha en frappé til så han stakk innom starbucks. Haha dilla. 
Picture
Søte, eller hva?
Imorgen skal jeg på celebration i Kissimmee, gleder meg, det blir sikkert morsomt og en opplevelse. Nå har jeg vondt i hodet, så tror jeg skal legge meg. GOD JUL NORGE. 
 
Hei,, jeg har ikke funnet ut hvordan man svarer på kommentarer på blogginnleggene, så jeg må bare svare øverst i neste innlegg.
Vanja: Er det sant at Norge ikke har mer smør? Jeg trodde det bare var tull..??

Hvertfall. I går, rett etter jeg skrev det forrige innlegget, kom denne søte pakken i posten.
Picture
 Herregud jeg ble så glad da! Blir alltid glad når jeg får sånne ting i posten! Tusen takk Ida og Sissel!! (og Jon og Matias). 
Den gjorde meg veldig veldig glad! 

I dag tror jeg ikke det skjer så mye her i gården. Brødrene mine gamer hele dagen og jeg gjør egentlig ikke så mye, har skikkelig lyst til å dra på skitur, men det blir vanskelig.. 

Vel vel, jeg har vært veldig flink til å blogge i det siste da, siden jeg fikk den nye bloggen, ikke sant?

 
Heihei
Akkurat nå sitter jeg og Aaron og spiser godteri som han fikk når han var på sykehuset, så kom Adam og spurte om han kunne få, så så vi bare på hverandre, så på han, og sa "no." hahah, det var faktisk ganske morsomt. Han fikk til slutt da, vi er ikke så slemme.

Idag har jeg pakket inn litt julegaver, og hørt på julemusikk, Kurt Nilsen sin juleplate og Maria Mena "home for christmas", den er så fin synes jeg! Så jeg har kost meg ganske mye for å si det sånn.

Dette bildet made my day. Haha, jeg lo meg ihjel. Hvis dere har sett det newsish greia om at Norge skal slutte å produsere smør, så skjønner dere humoren i det. 
Men nå skal jeg ut. 

Toodles.
 
Picture
Idag sto jeg opp en time før jeg trodde jeg måtte stå opp. Jeg trodde jeg måtte stå opp 8:30 for kirken, men egentlig var det visst 9-9:30 jeg trengte å stå opp, jaja, da fikk jeg litt bedre tid.
Når vi hadde stått opp og spist frokost dusjet vi og kledde på oss for å dra i kirken. Idag var det et juleplay, det var jo ganske koselig! Det var en musical da, så de sang hele tiden, og noen av de er så utrolig flinke! 

Vertsfar som tok et raskt bilde med mobilen, så det er skikkelig dårlig, men tenkte det spritet opp innlegget litt med et bildet uansett. 

Etter det kom vi hjem og jeg så selvfølgelig vm-finalen på nettTV! Fant en fin side med både romansk og dansk nettTV som viste kampen, så jeg endte opp med den danske kanalen, skrudde av lyden, og skrudde på nettradio på p1. Koste meg virkelig da assa! GRATULERER NORGE! Vi er suverene mestere som vanlig! Savner skikkelig å spille håndball.....

Etter kampen, og jeg var jublende glad selvfølgelig, dro jeg og vertsmor og vertsbror til Winter Haven en liten tur på belks, for vertsmor måtte bytte noe, og de har så mye søtt der så jeg gikk og tuslet rundt og så meg rundt. På vei hjem stoppet vi på dairy queen og kjøpte nam nam is. Jeg velger alltid oreo, reese's eller cookie dough, og idag tok jeg cookie dough. NAM.

Nå må jeg stikke for jeg skal på party hos noen venner, ja jeg har faktisk venner. Vet ikke helt hvordan "party" er her da, så I guess jeg vil finne det ut etterpå.

Hade så lenge nordmenn. Forresten, jeg LIKER KOMMENTARER. Hade. 
 
Heii, igår startet winter break, og det var DEILIG. Jeg trengte virkelig denne ferien nå. Den siste dagen var halvparten av alle seniorene og noen juniors borte fra skolen, jeg var selvfølgelig flink jente og var på skolen. First period startet med at vi snakket i 10 min, så så vi på "Madea's family reunion", second period så vi på "the grinch" og så startet vi "elf", men ble ikke ferdig.. Vi hadde ikke break som vi vanligvis har mellom second and fourth period, fordi administrasjonen var redd vi skulle stikke i pausen, haha. Fourth period så vi på en film om....husker ikke, det var hvertfall fagrelatert (US. Hisory) og resten av timen fikk vi gjøre hva vi ville, så jeg gamet selvfølgelig på iphonen. Høydepunktet mitt med den klassen var når Yadleh, en på fotballaget mitt, stakk hodet inn døra og ropte "hey norwegian". Jeg fortalte henne på trening at jeg var skikkelig skuffet fordi hun alltid går fordi klassen min men aldri ser inn og sier hei til meg, hun er så søt. Siste time så vi på "a christmas carol" og fikk popcorn og en boks hver med masse godteri, gjett hvem som tok masse kjærligheter i vesken og lurte med seg hjem? Hehe det var denne norwegian her. 

Når jeg kom hjem etter skolen, for soccer practice var avlyst, skypet jeg først med niesene mine, Madelen og Frida, som var veldig koselig. Så senere skypet jeg med mamma og Vanja, søsteren min, og da vet jeg ikke hva som skjedde, men jeg knakk sammen og begynte å gråte.. Jeg har ikke hatt hjemlengsel på gud vet hvor lenge, og så plutselig knakk jeg sammen sånn.. Men etter det tørket jeg tårene og kom ut og så spurte vertsfaren min om jeg var okei og da knakk jeg sammen igjen foran hele familien. Så jeg fikk en stor klem og litt "world finest chocolate" fra vertsmor og Aaron, vertsbroren min hoppet bort til meg på krykker og begynte å vise meg morsomme videoer på youtube for å få meg i bedre humør, jeg digger den gutten. 

Så fortet vi oss og ordne oss og dro ut hele familien og spiste middag ute på la mexicana, etter det dro vi hjem igjen og hadde bare noen minutter før Andreas kom og hentet oss og jeg, Andreas, Aaron og Loraine dro på kino. Vi så Alvin and the chipmunks, herregud så søt og morsom sånne barnefilmer er, jeg satt og lo flere ganger. Etter det dro vi til Andy's og kjøpte milkshake, men siden jeg ikke er så glad i milkshake dro jeg og Andreas fort til Dunkin Donuts så jeg kunne kjøpe nam nam is! Så satt vi ute og spiste is og drakk milkshake på benkene utenfor Andy's før vi kjørte Loraine hjem og så kjørte Andreas oss hjem. Så kvelden endte ganske bra, jeg er så glad i ekornet mitt.

Idag dro familien til Winter Garden på shopping, jeg kjøpte julegave til vertsbrødrene mine, og det var vel alt jeg kjøpte for jeg er litt fattig for tiden. Og jeg gjorde verdens deiligste ting idag! Skrudde av alarmen på mobilen min, og tenkte at den skal ikke på igjen før neste år!!! Om 7 og en halv dag sitter jeg og åpner julegaver, og om noen timer over 15 dager blir jeg 18 år!!! Litt trist at jeg blir det i USA da, skulle ønske jeg liksom kunne vært med vennene mine og tatt lappen og sånn, men jeg er så utrolig takknemlig for den muligheten jeg får nå, at jeg tenker ikke så mye på det.

Og forresten, mamma sendte meg julekalenderen min fra Norge i posten med masse små pakker på! Ble så glad, den henger pent og pyntelig på rommet mitt nå! 
Mamma har brodert den! Er så stolt av henne!

Oog jeg fikk brev som jeg selv har skrevet og julebrev fra into i posten for noen dager siden! Sammen med en god gammeldags kvikk lunsj, det var deilig det! Hadde bare lyst til å dra ut på skitur med kvikk lunsj og appelsin! Den var veldig smeltet da, siden det er så varmt her, men den var nam nam forde!
Juletreet vårt. Akkurat nå er det noen pakke under og to ekstra stockings på skapet da, men orker ikke laste over bilde fra mobilen akkurat nå.

Jeg skal blogge mer de neste dagene om hvordan jul i Florida er, og hverdagen min, skal være veldig flink med bloggingen assa! 
GOD FØRJULSTIDE
 

Ny blogg!

Jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av bloggen, jeg skriver bare for å oppdatere venner og familie om hvordan jeg har det, men når jeg fant denne siden måtte jeg bare lage ny blogg for denne siden gjorde det myeee enklere å orden og gjøre det litt mer avansert. Den andre var så strict..hvis dere skjønner. Så fra nå av kommer jeg til å blogge her. 
Den gamle bloggen min var www.lisainflorida.wordpress.com

Kommer et innlegg senere idag/imorgen i Norge om hvordan jeg har hatt det og hva jeg har gjort i det siste.