...

28/2/2012

1 Comment

 
Heihei

Har ikke vært så flink som jeg var en periode med å blogge, men det har skjedd mye og ingenting så jeg har ikke orket å blogge og samtidig ikke hatt noe å blogge om. 

Jeg har det fortsatt veldig bra, men ikke great. Jeg vet ikke om jeg har noe mer å si nå.. Bare gleder meg så sinnsykt til jeg skal til New York, Philadelphia, Baltimore og Washington D.C å se igjen Karine om bare 27 grader!! Så det er det jeg bruker kreftene mine på å glede meg til nå. Før det er det spring break, som er 12.-16. mars. Vi hadde egentlig planer om å dra på stranda og kanskje en helgetur til Key West, men så fikk vi vite forrige uke at vertsmor må ha en ny operasjon i tåa si som hun brakk for et år siden og hadde operasjon på i juli. Så det var veldig kjipt.. 


Jeg har ikke så mye mer å si nå.. Jeg savner familien min og vennene mine og det norske land sinnsykt mye.
 
Picture
I går skulle egentlig Andreas, Aaron, Loraine og jeg på dobbel date i Lakeland og dra på basketballkampen til jentene på skolen. For, husker ikke om jeg sa det, men de vant Regionals! Så igår var det semifinalen til State, så vi skulle dra å se på. Men så kunne ikke Loraine, så da ble det bare oss tre, og så, morgenen igår fant vi ut at Aaron hadde terapitime rett før kampen startet, så da kunne ikke han bli med heller.. Så da ble det bare meg og Andreas. Det var jo koselig da.
Kampen var veldig jevn hele veien, og Haines City ledet litt hele tiden, men så plutselig tok det andre laget skikkelig igjen og ledet med 5 poeng, for de fikk en 3poenger og et mål rett etter hverandre. Så tok HC igjen og ledet med 3 poeng, så fikk de andre en 3poenger 30 sekunder før slutt som gjorde det megaspennende!! Stillingen endte til slutt 61-57 til Haines City, for vi fikk to straffer rett etter hverandre (orker ikke forklare reglene hvis dere ikke kan de). Sååå, DE VANT! Og spiller finalen i STATE idag klokken 5!! (23 hjemme). Jeg kan ikke dra å se på den for vertsmor og vertsfar skal bort, men den går på TV så skal definitivt se på den!! Tror de taper egentlig, for laget de spiller mot er sinnsykt gode!.. 

Etter kampen dro jeg og Andreas og kjøpte oss noe godt på Publix. Vi hadde vi kjørt forbi en park mens vi lette etter en matbutikk, så vi kjørte tilbake dit for å gå rundt og kose oss, og den parken viste seg å være den koseligste stedet i verden!! Mitt favorittsted i USA så langt! Så vi satt i noen av de trappene som gikk ned i vannet og koste oss og spiste litt. Det var helt sinnsykt fint der, og så var det en runde rundt hele vannet som noen jogget rundt og sånn. Jeg ble helt forelsket i det stedet.
Picture
Så lyste månin og Lisastjernen da
Picture
I dag har vertsmor og vertsfar anniversary! De har vært gift i 17 år. Så vi sto opp tidlig, dro til Cracker Barrel og spiste frokost, frokosten min var veeldig nam.


Etter det dro vi på Publix for å handle litt mat til oss "barna". Når vi kom hjem begynte vertsfar og lete etter hotell på stranda for han og vertsmor, så ringte han et Hilton hotell i Vero Beach, men de hadde ikke strandutsiktsrom ledig, så da droppet han det. Men nå tror jeg han fant et annet Hilton hotell med strand- og sjøutsikt på en annen strand, kun det beste er godt nok. Så de har pakket og drar snart og kommer ikke hjem før i morgen en gang.

Det er så deilig med helggg! 

 
Hei hei

Kom nettopp hjem fra Youth og så på One Tree Hill, herregud det var så spennende!!! Og så så man reklame for neste ukes episode også, ahhh jeg kan ikke vente så lenge!! Det er en ting til spennende, ille ting som kommer igjen. For dere som følger med da, som skjønner litt. Jeg skal ikke si hva som skjer. OTH har vært yndlingsserien min i flere år nå, ELSKER DET på alle måter!

På youth idag regnet det helt sykt! Jeg løp fra en bil og inn i en annen bil som sto på parkeringsplassen ved siden av, og jeg var gjennomvåt!!! Det var helt sykt.
Ellers skjedde det ikke så mye mer idag, gikk tur med Andreas etter skolen, nesten en mil faktisk, flinke. Og på skolen idag fant jeg ut at det er en som heter Christian Jensen, ganske norsk da!! Tror jeg må stalke han litt, men det er en regel på skolen som sier det ikke er lov å stalke da, haha amerikanske regler assa.

Vell, vell, det var vel alt. Jeg har en litt dårlig dag, så ikke noe bilde.
 
Hey hey

I dag har jeg vært hos legen på oppfølging av øreinfeksjonen min, og jeg har tatt to sprøyer. Au. 

På lørdag hadde jeg og Aaron skikkelig sukkersyke(?)/søtsug(?) (dere skjønner hva jeg mener) så vi råttet oss sammen og fikk endelig overbevist familien til å dra ut og kjøpe noe godt. Siden jeg hadde en litt slappe-av-dag på lørdag, så orket jeg ikke gjøre noe før vi dro ut, så jeg endte opp med å dra ut i gul joggebukse, ship shapper, hettegenser, tott på hodet og ikke noe sminke, følte meg fin. Vi dro bare å kjøpte is og hjem igjen da, så var ikke så ille, og jeg brydde meg ikke om noen brydde seg uansett så.
Madelen fikk i lekse på skolen, hun går i 1. klasse, og tegne sin beste venn. Se hvem hun tegnet da! Jeg ble så rørt. Jeg har oppdratt hun riktig.
Gleder meg så ekstremt mye til å se henne igjen!! Både Frida og Madelen! Og resten av familien og vennene mine såklart! Bare 14 uker og 3 dager igjen til mamma, Vanja og Iselin kommer!!!!!

Idag var det forresten President's Day, så vi hadde fri.
 
Picture
Her handler altså vi
TO INNLEGG PÅ EN DAG.

I dag har jeg egentlig vært ganske lat og sliten. Aaron spurte om jeg ble med å spille kort, men egentlig gadd jeg ikke legge i noe innsats, jeg bare satt der og la ut noen kort. Etter vi spilte litt kort, spurte Aaron om jeg ble med å gå for a walk, og siden jeg er så flink for tiden, så sier jeg aldri nei hvis noen spør meg om å trene eller bevege meg noe sted. Og siden Aaron generelt er litt lat, så tenkte jeg det ikke ble noe langt, men vi endte faktisk opp med å gå 16.19 kilometer! Vi gikk en lang rundt rundt lake Eva og helt ned og forbi skolen min, og downtown, og helt til Publix (matbutikken) og hjem igjen, det var skikkelig deilig! Det var litt skyer da, men rett før vi kom hjem ble det blå himmel og nå er det blå himmel. Egentlig glad vi ikke hadde strålende sol, for det var varmt nok fra før når vi gikk, så det var bare deilig med grått vær. 

I kveld skal jeg bare ta en rolig lørdag hjemme og slappe av. Tror jeg hvertfall. Hvis dere vil kommentere er dere hjertelig velkommen altså!
Og gratulerer med dagen til onkel Trond som hadde bursdag igår!  
 
Picture
Random bilde
Igår hadde jeg ikke tid til å blogge, kom hjem rundt ti, hoppet i dusjen og var så sliten at jeg sovnet rundt halv tolv.
Men igår regnet det... Andreas hentet meg på skolen og vi dro og kjøpte milkshake, nam nam, likte det ikke før, men i det siste har jeg hatt skikkelig milkshakesug. Etter det løp vi litt rundt i regnet, haha, det var ganske gøy, men vi ble ganske våte da. Så da dro vi hjem til han og skiftet til noe tørt og så lagde vi norske vafler og spilte Wii. 

Det var egentlig det jeg gjorde igår. Idag vet jeg ikke hva jeg skal. Vertsmor skal dra å se "the Vow", men siden jeg allerede har sett den, så blir jeg hjemme, så jeg får vel bare slappe av her. Er det vinterferie hjemme i Norge nå? Eller for noen hvertfall? Da er såfall ca et år siden jeg fikk en telefon fra Marit i Into om at de hadde funnet en vertsfamilie til meg i Florida, men alt var ikke sikkert enda da. Et år siden. Det føles mye lenger siden, og mye kortere.

Idag var jeg ganske norsk og spiste en brødskive med brunost til frokost.  

 
Jeg har ikke gjort noe spesielt idag så drøyet den med å blogge for å se om det skjedde noe mer utover dagen, det gjorde det ikke, vi dro bare ut til All Star Grill og spiste middag. Men på vei dit fylte vi bensin, og når bensinen koster $3.64 per gallon, sa vertsfar at det var helt sykt dyrt. Så jeg gjorde litt work og sammenlignet. 
1 gallon = ca 3,78 liter
$3.64 per gallon = 21,17 kroner per gallon = 5,6 kroner per liter. 
JA, SÅ SYKT DYRT! Bortskjemte amerikanere....

Det gikk hele dagen min ut på, toodles.
 
Kommer ikke over hvor superflink jeg er til å blogge!

GRATULERER MED DAGEN ANDERSGUUTEN!!!!!! Håper du får/har en fantastisk dag! Og jeg vil gjerne høre litt mer oppdateringer fra dere, spesielt om fotballen, he he. 

I dag hadde vi early release så jeg sluttet 12, alltid deilig! 
Dere vet jeg sa det var så utrolig kaldt her for noen dager siden?, vel, nå er det utrolig varmt! Det er 27 grader, i skyggen! Jeg hadde på meg shorts og T-skjorte idag, og jeg holdt på å koke i hjel på vei hjem fra skolen! Nesten så jeg vurderte å ikke gå tur idag siden det er så varmt, men så tenkte jeg at da hadde jeg bare sittet inne og gjort ingenting, og spist litt, og hvis jeg er ute så får jeg beveget meg, få litt "frisk" luft og få litt farge på kroppen, så jeg kom til fornuft. 

Forresten, neste filmen av Iron Man skal spilles inn her i Haines City, eller hvertfall litt av den, og da kommer Lance Armstrong hit, er ikke det kult?!
Og basketballjentene våre spilte semifinale i Regionals igår, og de VANT!!! Så på lørdag spiller de finalen! Har skikkelig lyst til å dra å se den, men den er i St. Cloud, så jeg får se... Og neste er State! Og det er i Lakeland og det er ikke så langt unna, så da kan jeg dra å se på. De er skikkelig flinke! District champions, kan be Regionals champions, og kvalifisert til State! Flinke jenter.
Har ingen bilder til dette innlegget, så jeg tok med et random bilde jeg tok. En helt vanlig dag i Florida.

Og jeg fikk ny high score i Temple Run igår!!! Spiller folk i Norge det forresten? Jeg er helt hekta.

Nå skal jeg gå meg en tur, hade.
 
Tusen takk for alle kommentarene søte dere, dere trenger ikke stoppe da. He he. Jeg skal begynne innleggene med å svare på kommentarer, hvis jeg har fått noen, fra nå av.
Vanja, jeg trodde først det var en turtle eller noe, men ja, det er hulken som var neders i kaken.
Og jeg synes det er så koselig at hyttegjengen-mammaene fortsatt holder sammen og har sånn sykvelder, selvom jeg og Karine har dratt til USA. Virkelig rørende.
Og jepp, bare 16 uker og 6 dager/118 dager til jeg lander på norsk jord nå! 

Happy Valentine's Day alle ihopa! Selv om det ikke er det lenger når dere leser dette..

På skolen idag var det crazy, folk med svære bamser, ballonger, og sjokolade og blomster, over alt!! Valentine's Day er mildt sagt mye større her enn i Norge. Butikkene var stappa av hjertesjokolade og ballonger og bamser dagene før. 
Picture
Kjæresten til en i min 1st period kom inn med bamse, ballonger, sjokolade og blomster til henne, søtt.
Picture
Det er noen ballonger og sånn bak der. Hadde egentlig ikke tenkt til å ta med dette bildet, men la merke til at hun læreren smiler til kameraet, så måtte bare. lol.
Picture
Selv ble jeg henter på skolen av Andreas, med blomster, så dro vi ut og spiste på Chili's, som vi har snakket om lenge siden jeg aldri hadde vært der, og som jeg fant ut når jeg kom dit at jeg hadde vært en gang..fail, jaja. Men det var koselig, så dro vi hjem til han og da ventet dette på rommet hans.

Så søttttttt. Det er yndlingssjokoladen min bak kortet der, namnam. Og i posen var det et kosepledd og kosepute også. Søteste gutten altså.

Håper dere alle, singel eller ikke singel, Valentine's Day-hater eller ikke hater, hadde en fortreffelig dag. 
Hilsen meg i Florida. 

Jeg liker fortsatt kommentarer.

 
Idag hadde vi en memorial på skolen, arragert av JROTC (militærklasse). Memoralen var for en av de amerikanske soldatene som døde i Afganistan, han gikk på Haines City High. Så det var jo litt trist, men det tristeste, synes jeg, var at nesten ingen klasser kom ut for å se på fordi det var freezing, 3 grader ute klokken halv 10 idag tidlig!

Etter skolen gikk jeg en tur med Andreas på nesten 5 km. Og siden det var så kaldt på skolen, tok jeg må meg langermet og langbeinet (??), altså bukse og hettegenser, og det ble utrolig varmt, så jeg kunne fint klart meg i shorts og tskjorte som jeg tenkte å ta på. Etter turen dusjet jeg, brettet sammen klær, vasket klær, tok ut av oppvaskmaskinen, og satt inn i det møkkete, ganske flink med andre ord, mens Aaron satt og gamet. og så på tv og spiste chips. Før var det sånn at jeg ville folk skulle legge merke til det om jeg gjorde noe, så hvis noen kom hjem og jeg hadde gjort alt og Aaron ingen ting, så ble jeg litt sånn "ahh" for ingen merket at han ikke gjorde noe. Men nå bryr jeg meg virkelig ikke, så lenge det er gjort og ingen kommer hjem og blir sure for at noe ikke er gjort. Det er vel bare en del av den nye, modne, voksne meg. He. He.

Forresten, når jeg var på kino og så "the Vow", så var en av trailerne/reklamene før selve filmen, traileren til "The Lucky One", en av bøkene til Nicholas Sparks. Den så ganske bra ut synes jeg, den er med Zac Efron, som etter min mening er verdt å se bare for det. Men gjett hva jeg fant i bokhyllen på rommet mitt i går da: 
Så nå vet jeg hva jeg kommer til å ta med meg på beach trips og på flyet til New York og flyet hjem fra Washington D.C.! Skal kose meg ja.

Og dere, JEG LIKER KOMMENTARER! Uansett hva det er, uansett hvem det er. Vær så sniiill.